• Se terminlisten til Eliteserien og OBOS-ligaen bli presentert på Eurosport.no onsdag 19. desember
Levangers Jo Sondre Aas bekreftet ovenfor Eurosport.no at han blir Nest-Sotra-spille fra neste sesong. Det var Bergens Tidende som omtalte saken først.
– Jeg valgte Nest-Sotra fordi det er en klubb som overrasket i fjor. De har et ambisiøst lag, og en trener som vil opp og frem og legger ned mye arbeid. Det er en klubb som er i utvikling og det hadde jeg lyst å bli med på. I tillegg så viste de en enorm interesse for meg tidlig, forklarer Aas til Eurosport.no.
OBOS-ligaen
Hammersland herjet med Notodden da Åsane tok første stikk i oppgjøret om OBOS-ligaplass
21/11/2019 PÅ 19:55
Trønderen startet karrieren sin i Rosenborg. Han har også spilt for klubbene Moss FK, Ranheim IL, Sandefjord og Levanger. Han forteller til Eurosport at han hadde flere tilbud på bordet, men at han til slutt valgte Nest-Sotra, som også har blitt kalt «Dugnadsklubben».
– Det er en liten klubb med et lite budsjett, så det er ikke noe økonomisk som ligger bak. Men det Nest-Sotra har fått til denne sesongen, ser jeg frem til å ta med til 2019.
– Var det aktuelt å fortsette i Levanger?
– Ja, har absolutt vært på den tanken der, men jeg ønsker å fortsette karrieren på dette nivået.
Da han får spørsmål om hva han gleder seg mest til i Nest-Sotra, svarer han:
– Det er å komme til en sulten gjeng, som har lys og gå opp og frem. Det er det jeg gleder meg til å ta fatt på, sier Aas.
Sett denne?

Poengdeling da Kongsvinger tok i mot Nest-Sotra

OBOS-ligaen
Høyreist stopper med Eliteserie-erfaring klar for OBOS-klubb
21/01/2019 PÅ 17:42
OBOS-ligaen
Veteran forlenger med OBOS-klubb
27/12/2018 PÅ 17:21