• Se Viking - Ullensaker/Kisa søndag 28. oktober kl. 15.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
– Jeg vender den bort og setter den rett i mål. Jeg scorer bare mål innenfor 16-meteren, sier Vikings Tommy Høiland, mens han smiler, om tirsdagens scoringer mot Aalesund.
Etter Vikings 3-1- seier over Aalesund ble det tent et nytt håp for Viking om direkte opprykk til Eliteserien. Og en som hadde ekstra grunn til å smile etter kampen var Høiland som satte inn to av målene.
Eliteserien
Viking muret igjen og vant mot Godset: – Sinnssykt deilig
17/10/2021 PÅ 17:07
Det betyr at han nå er toppscorer for OBOS-ligaen med 18 mål denne sesongen.
– Han er toppscorer med 18 mål, han er poengkongen i OBOS-ligaen. Ikke bare scorer han mål, han gjør de andre rundt seg gode, skryter OBOS-liga-ekspert Roger Risholt.
I tirsdagens kamp mot Aalesund satte han inn to mål, begge ble scoret fra innenfor 16-meteren.
– De to målene han scorer er det høy klasse over. En «touch» med å vende opp og skyte på andre «touchet», det er to fantastiske scoringer, sier Risholt om Høilands mål.
Se intervjuet med Tommy Høiland her (saken fortsetter under videoen):

Fortsatt med i opprykkskampen

Også Viking-trener Bjarne Berntsen var fornøyd med toppscoreren etter seieren over Aalesund.
– Han gjorde akkurat det han skulle. Han var på rett plass i feltet og han hadde to glimrende vendinger bort fra spillere, sa Viking-trener Bjarne Berntsen etter kampen.
Med seieren over Aalesund ligger Viking på en tredjeplass med 52 poeng, kun ett poeng under Aalesund på direkte opprykksplass. Mjøndalen ligger på topp med 54 poeng.
– De er absolutt med i kampen om opprykk. Hadde de tapt i dag eller spilt uavgjort hadde det sett mørkt ut, sier Risholt.
– Samtidig så er jeg skuffet over at det kommer så lite folk på en så viktig kamp, som betyr så mye for Aalesund. Jeg håper det kommer flere folk på SR Arena når vi skal spille hjemme de to siste kampene, vi trenger støtten vi kan få. Det blir tøft i innspurten, legger Høiland til.
Neste kamp for Viking er mot Ullensaker/Kisa søndag 28. oktober kl. 15.00. Kampen kan du se på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Se høydepunktene fra kampen her:

Se høydepunktene fra Aalesund - Viking

OBOS-ligaen
Har startet snuoperasjonen: – En ivrig bergenser er aldri feil
14/10/2021 PÅ 07:53
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38