Molde-eiendommen har vært på utlån i Viking i første halvdel av sesongen, og siddisene har gjort det klart at de gjerne ønsker å ha med seg midtstopperen også i andre halvdel av sesongen.
Det blir han imidlertid ikke.Torsdag tok han farvel med klubben på Twitter.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
– Det er med tungt hjerte jeg forlater denne klubben her, som jeg har på kor tid blitt så glad i. Men slik er dette gamet. Det har vært en fantastisk tid, og nå håper jeg at dere rykker rett opp der Viking hører hjemme. Spesielt tusen takk til dere fans/publikum som har gjort at dette har vært en fornøyelse å spille for dette laget. Dere er alle fantastiske. Takk for at jeg fikk være me på leken sammen med dere, og lykke til videre, skriver Østigård.
Molde har, etter det Eurosport.no erfarer, mottat et konkret bud på 18-åringen som de nå vurderer og at tre-fire klubber vurderer spilleren. Unggutten trener med Molde frem til situasjonen er avklart. Han har vært helt sentral for Viking denne sesongen, og var en del av G19-landslaget som i juli tok seg til U20-VM i Polen neste år.
Viking er på andreplass i OBOS-ligaen etter 17 serierunder og møter Nest-Sotra på hjemmebane søndag. I den kampen må de altså klare seg uten Leo Østigård.
Eliteserien
Alt annet enn Grill-vær i Bergen – ny tabbe og Viking-triumf i fotballparodi
28/10/2021 PÅ 17:52
Eliteserien
Viking muret igjen og vant mot Godset: – Sinnssykt deilig
17/10/2021 PÅ 17:07