Ull/Kisa - Viking 4-5
Fredag kokte det over på Viking-trening da Tripic slo til lagkamerat Tord Salte etter å ha blitt sparket ned i en duell. Viking-trener Bjarne Berntsen ga klar beskjed om at det som hadde skjedd var totalt uakseptabelt, og etter trening beklaget spillerne seg.
Eliteserien
Ekspertens tordentale: – Leverer på et så skrekkelig nivå at jeg blir flau
14/10/2022 KLOKKEN 19:38
I bortekampen mot Ull/Kisa søndag var Tripic i storform og herjet. Etter å scoret Vikings 2-0-mål løp han først bort til hjørneflagget hvor han feiret med en slagserie i luften. Så løp angrepsspilleren videre til egen benk og ga Tord Salte en stor klem og "et lite kyss".
Slik forklarer 25-åringen feiringen:
– Jeg feiret med Tord etter den lille episoden vår på trening. Han fortjente et lite kyss og en god klem, sier Tripic til Eurosport i pausen.
– Det var viktig å vise at vi kommer sterkere ut etter den greia vi hadde på trening, sier han.
Se feiringen her!
Tripic nøyet seg ikke med det ene målet. Etter hvilen scoret Vikings nummer elleve to ganger til og fikk sitt hat trick før han ble byttet ut i det 69. spilleminuttet.
Kristian Thorstvedt og Zymer Bytiqi scoret også hvert sitt Viking-mål i scoringsbonanzaen.
Kristoffer Hansen reduserte til 1-2 for Ull/Kisa i førsteomgang. Etter å ha blitt rundspilt i 80 minutter satte laget inn en vanvittig sluttspurt og scoret tre mål i løpet av kampens ti siste minutter. Likevel ble det bare nesten for laget fra Jessheim, som til slutt tapte 4-5.
Før kampen var Ull/Kisa ubeseiret i OBOS-ligaen.
Dermed avanserte Viking til andreplass i OBOS-ligaen før resten av lagene spiller senere søndag.
– Vi er sjeleglade for at det blir tre poeng etter kollapsen vår på slutten. Vi må snakke om det som skjer, for slik kan det ikke være.
Eliteserien
Viking-spiller ute resten av året etter mareritt-sesong: – Vært voldsomt tungt
28/09/2022 KLOKKEN 19:21
Eliteserien
Tripic-perle overlistet umulige Grytebust: – En ubeskrivelig følelse
10/04/2022 KLOKKEN 19:52