Slo til lagkamerat på trening – jublet for hat trick med rampete feiring to dager senere

Jacob Sundblom Nygaard

Oppdatert 29/04/2018 klokken 18:10 GMT+2

Zlatko Tripic fikk mye oppmerksomhet etter at han slo lagkamerat Tord Salte på trening. Mot Ull/Kisa scoret han hat trick – og feiret med en slagserie i lufta.

Zlatko Tripic

Ull/Kisa - Viking 4-5
Fredag kokte det over på Viking-trening da Tripic slo til lagkamerat Tord Salte etter å ha blitt sparket ned i en duell. Viking-trener Bjarne Berntsen ga klar beskjed om at det som hadde skjedd var totalt uakseptabelt, og etter trening beklaget spillerne seg.
I bortekampen mot Ull/Kisa søndag var Tripic i storform og herjet. Etter å scoret Vikings 2-0-mål løp han først bort til hjørneflagget hvor han feiret med en slagserie i luften. Så løp angrepsspilleren videre til egen benk og ga Tord Salte en stor klem og "et lite kyss".
Slik forklarer 25-åringen feiringen:
– Jeg feiret med Tord etter den lille episoden vår på trening. Han fortjente et lite kyss og en god klem, sier Tripic til Eurosport i pausen.
– Det var viktig å vise at vi kommer sterkere ut etter den greia vi hadde på trening, sier han.
Se feiringen her!
Tripic nøyet seg ikke med det ene målet. Etter hvilen scoret Vikings nummer elleve to ganger til og fikk sitt hat trick før han ble byttet ut i det 69. spilleminuttet.
Kristian Thorstvedt og Zymer Bytiqi scoret også hvert sitt Viking-mål i scoringsbonanzaen.
Kristoffer Hansen reduserte til 1-2 for Ull/Kisa i førsteomgang. Etter å ha blitt rundspilt i 80 minutter satte laget inn en vanvittig sluttspurt og scoret tre mål i løpet av kampens ti siste minutter. Likevel ble det bare nesten for laget fra Jessheim, som til slutt tapte 4-5.
Før kampen var Ull/Kisa ubeseiret i OBOS-ligaen.
Dermed avanserte Viking til andreplass i OBOS-ligaen før resten av lagene spiller senere søndag.
– Vi er sjeleglade for at det blir tre poeng etter kollapsen vår på slutten. Vi må snakke om det som skjer, for slik kan det ikke være.