Fotball
OBOS-ligaen

Slakter eget lag etter Høiland-hat trick

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Espen Olsen

Foto: Scanpix

AvEurosport
01/07/2018 på 15:01 | Oppdatert 01/07/2018 på 15:55

Strømmen-trener Espen Olsen var ikke fornøyd med eget lag etter 6-1-tapet mot Viking.

  • Se alt fra Eliteserien på Eurosport Player: Få tilgang her!

Strømmen - Viking: 1-6

Eliteserien

AaFK-spiller til sykehus etter voldsom smell: – Han var klar over at han scoret

09/08/2020 PÅ 16:19

Det var Strømmen – Viking som sparket av første OBOS-kamp i den 15. serierunden. Men det var klart allerede i første omgang hvem som hadde styringen i kampen. Til pause sto det 0-3 til Viking, og i andre omgang la gjestene på med tre mål til.

Strømmen-trener Espen Olsen var ikke fornøyd med lagets prestasjon etter kampen.

– Det var rett og slett flaut. Vi prøver å spille litt fotball i andre omgang og tør å ha ballen, men da er kampen allerede avgjort. Vi forsvarer oss helt katastrofalt med hodet under armen. Jeg kan ikke forstå hva som har skjedd siden forrige uke når vi forsvarte oss med hjertet utenpå drakten. Så får vi dette i dag, det er rett og slett pinlig, sa en tydelig skuffet Olsen til Eurosport.no etter kampen.

Høiland-hat trick

Etter fire strake tap for en tid tilbake står Viking nå med ni poeng på de tre siste kampene. Dermed har rogalendingene meldt seg på i kampen om de direkte opprykksplassene til Eliteserien. Og det startet bra for Stavanger-laget mot Strømmen.

Kristian Thorstvedt sendte de mørkeblå i ledelsen etter 24 minutters spill søndag. Tommy Høiland økte så til 2-0 elleve minutter senere, mens Hassan Sale Usman sto for 3-0-målet like før sidebytte.

Strømmen fikk en etterlengtet opptur med seieren mot Kongsvinger forrige helg, men fikk seg en nesestyver igjen på eget gress.

Hjemmelaget kom ut etter hvilen med en litt annen innstilling, men gikk på en ny smell da Thorstvedt satte inn sitt annet mål for dagen med en heading elleve minutter ut i 2. omgang.

Strømmen reduserte ved Sondre Mauritz-Hansen, men mot slutten av kampen satte Høiland inn to straffer til 6-1-seier for Viking.

– Det var helt dødt. Jeg merket det fra starten i første omgang. Det laget vi satte utpå i dag er godt nok til å spille jevnt med Viking, men vi var ikke i nærheten i dag. Det går rett og slett på innstilling og «attitude» og jeg har ikke noe god forklaring på hvorfor den ikke er tilstede, sa Strømmen-treneren.

– Akkurat nå er vi ikke gode nok, så vi må antageligvis gjøre store endringer både i troppen og måten vi trener og spiller på. Vi må jobbe hardt i sommer, la han til.

(©NTB/Eurosport.no)

Høiland-hat trick da Viking slo Strømmen 6-1

-1:59:-1

Eliteserien

Sjelden gladnyhet fra AaFK-leiren: Flere spillere tilbake fra skade

06/08/2020 PÅ 18:50
Eliteserien

Viking henter ny keeper

06/08/2020 PÅ 12:40
Relatert
FotballOBOS-ligaenViking FKStrømmen IF
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen