Populære sporter
All sport
Vis alt

Skadesmell for Aalesunds nykommer: – Et slag i trynet

Jonas Moen Rye

Oppdatert 25/04/2018 klokken 17:42 GMT+2

Jernade Meade må belage seg på fem til seks måneder på sidelinjen.

Jerande Meade

Foto: bilde

Foto: Aafk.no
Aalesund må klare seg uten nykommeren Jernade Meade i lang tid.
Det skriver klubben på sine hjemmesider.
Engelskmannen pådro seg en leddbåndskade i forrige ukes cuptap mot Bergsøy og må belage seg på fem til seks måneder på sidelinjen.
  • Se Kongsvinger-Aalesund på Eurosport Player og Eurosport Norge lørdag kl. 15.30!
25 år gamle Meade har ennå til gode å starte en seriekamp for Aalesund etter overgangen fra Allsvenskan-laget Eskilstuna foran sesongen, men har fått tre innhopp før skadesmellen.
– Bohinen så jo etter en spiller med litt X-faktor som kunne skape litt på den siste tredjedelen og landet da på Meade. Han kom til klubben litt kamprusten, men hadde begynt å spille seg i form. Med den troppen de har nå så er det et slag i trynet for Bohinen, sier Eurosports fotballekspert Roger Risholt.
Etter 0-0 i sesongåpningen mot Sogndal står Aalesund med tre strake seire. Selv om det er et slag å miste Meade, er ikke Risholt veldig bekymret for oransjetrøyene ennå.
– De har åpnet veldig solid, så det ser bra ut for dem. De har fått resultater selv om prestasjonene ikke alltid har vært like gode, og viser at de har et høyere nivå enn andre lag i ligaen. Men det er ikke bra at de får skader på spillere som skulle vært bidragsytere og Meade var en spiller som skulle inn i elleveren etter hvert, sier han.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame