Oppdatert 19/08/2018 klokken 19:42 GMT+2

Sogndal stod tomhendte igjen etter lokaloppgjøret mot Florø.

Florø

• Se alle oppgjørene i OBOS-ligaen med Eurosport Player.
Sogndal-Florø: 2-3 (1-1)
For første gang siden 1964 møtes Florø og Sogndal til et oppgjør i seriesystemet. Med seier mot lillebror Florø ville Sogndal klatre nærmere en direkte opprykksplass, men det var gjestene som fikk reise hjem med alle poengene.
Sogndals kaptein Mathias Dyngeland holdt ikke tilbake da han snakket med Eurosport etter kampen.
– Det lugger litt, og det stemmer ikke. De får tre dødballmål der de pisser på oss i vår egen boks. Det faen ikke godt nok. Sorry for språket, men det er bare sånn det er.
Etter kampen beklaget Ketil Wæhler på twitter:
Se høydepunktene fra kampen:

Se høydepunktene: Målrik kamp mellom Sogndal og Florø

Tre dødballmål

Det startet lovende for hjemmelaget med 1-0-scoring etter ni minutter spilt. 20 minutter senere utlignet Runar Hove for Florø, og lagene gikk til pause med hver sin scoring.
I andreomgang tok Florø plassen i rampelyset. Etter syv minutter spilt var det igjen Hove som viser seg frem. 23-åringen satt sitt mål for kvelden, begge gangene etter hjørnespark.
Laget som lå to poeng over direkte nedrykksplass var ikke ferdig for kvelden. 62 minutter er spilt når Alioune Ndour brukte spensten sin og headet ballen ned i venstre hjørnet.
Sogndal hadde flere sjanser til å score, men først fem minutter på overtid fikk de uttelling ved Eirik Schulze.
Florø utnyttet mulighetene på Fosshaugane best, og vant 3-2. Klubben tok tre svært viktige poeng.
Sogndal gikk på sitt andre tap på rad. I forrige runde tapte de mot bunnlaget Strømmen.
Etter søndagens oppgjør ligger Florø med 18 poeng, og Sogndal har 36.
  • Se alle oppgjør i OBOS-ligaen med Eurosport Player. Skaff deg tilgang her.