Onyekachi Hope Ugwuadu, også kjent som Kachi, har signert en toårskontrakt med Sandnes Ulf. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider mandag ettermiddag.
– Jeg vil først takke klubben for å hente meg. Jeg var åpen for nye muligheter, og følte meg veldig ønsket her av klubbledelsen og Bengt Sæternes. Nå gleder jeg meg til å jobbe hardt for min nye klubb, sier Kachi til SandnesUlf.no.
OBOS-ligaen
Treneren har planen klar: Slik skal formlaget berge plassen
15/09/2021 PÅ 10:40
Den 20 år gamle spissen kommer fra Sarpsborg 08, der han har flest kamper for Eliteserie-klubbens andrelag. Likevel har han fått 15 kamper på øverste nivå for de blåkledde. Den siste sesongen har spissen spilt for Strømmen og Bodø/Glimt.

Styrker stallen

Kachi er den andre signeringen til rogalandsklubben denne mandagen. Tidligere på dagen ble det klart at den nederlandske midtbanespilleren, Niels Vorthoren, signerte en kontrakt for 2018-sesongen.
Trener Bengt Sæternes har dermed sikret seg to solide signeringer, med styrker stallen trengte.
– Kachi vil ta med seg tempo, styrke og et ungt pågangsmot. Det er opp til oss å dra dette videre, for det er ingen tvil om at det er et bra råmateriale her som vi må foredle på rett måte for å få det beste ut av ham, sier Sæternes til SandnesUlf.no.
Sandnes Ulf spiller sin første kamp hjemme mot Strømmen 2. april.
OBOS-ligaen
Ny FFK-opptur: – Ingenting som kommer til å stoppe oss nå
20/05/2021 PÅ 17:54
OBOS-ligaen
Snudde kampen etter fantastisk scoring: – Det oser vilje av det der
15/05/2021 PÅ 19:58