Populære sporter
All sport
Vis alt

Nederlansk midtbanespiller klar for Sandnes Ulf: – Det føles godt å få dette på plass

Trond Arvid Alund

Oppdatert 05/02/2018 klokken 19:15 GMT+1

Midtbanespilleren Niels Vorthoren skrev mandag morgen under en ettårskontrakt med OBOS-klubben. – En solid signeringen for oss, sier klubbens daglige leder.

Niels Vorthoren

Foto: Eurosport

Forrige sesong spilte den høyreiste, nederlandske midtbanespilleren for oppryksrivalen Start. Han leverte en god og stabil sesong for Kristiansand-laget, som til slutt sikret Eliteserie-spill den kommende sesongen.
Nå ønsker Niels Vorthoren å ta med seg kjennskapen til OBOS-ligaen inn i hverdagen hos sin nye arbeidsgiver Sandnes Ulf, for å hjelpe vestlandsklubben med å ta steget opp til øverste nivå.
– Det er mange ting som skal på plass først, og jeg vil fokusere mest mulig på å tilpasse meg laget raskt. Selvsagt har jeg en klar plan om å ha samme påvirkning på laget som jeg hadde i Start, sa Vorthoren da han ble presentert som Sandes Ulf-spiller mandag.

Fokus på fotballen

Den 29-årige midtbanespilleren er glad for at overgangen er i boks, slik at han nå kan gjøre seg klar for seriestarten mot Strømmen om snaue to måneder.
– Det føles godt å få dette på plass, og jeg er glad for å ha kun fokus på fotballen igjen. Nå er jeg ivrig på å komme i gang, og bli klar til serien starter 2. april.
Videre sier Vorthoren at han ikke har satt seg et tydelig mål hva målpoeng angår, men at han ønsker å repetere den gode fjorårsesongen - da for de gule og svarte.
– Jeg har ikke gitt meg selv et mål om hvor mange scoringer jeg skal sette i 2018. For meg er det viktigste nå å lære klubben å kjenne, spillestilen, lagkameratene og så videre. Nå kjenner jeg ligaen og spillerne, og ønsker å fortsette der jeg avsluttet i Start.

Vil passe godt inn

Daglig leder i Sandnes Ulf, Tom Rune Espedal, ønsker sin nye mann velkommen.
– Dette er en solid signering for oss, og jeg er fornøyd med å få inn en spiller med hans erfaring, sier Espedal til SandnesUlf.no.
– Jeg er sikker på at han vil passe godt inn hos oss, og at han vil bringe bra rutine inn i troppen, legger han til.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame