• Se returkampen mellom Åsane - KFUM søndag 25. november kl. 12.45 på Eurosport Player og Eurosport Norge
– Jeg er imponert over byttene våre i dag, de er med å snur kampen. Erik (Huseklepp) gjør et godt innhopp, og vi ser hvor farlig han kan være når han kommer i de riktige posisjonene. Godt fornøyd med første del, sa Åsane-trener Mons Ivar Mjelde etter seieren over KFUM i den første kvalifiseringskampen til OBOS-ligaen.
Åsane lå under med ett mål etter at KFUMs Lars Olden Larsen satte inn det første målet etter 53 minutt. Men etter 69 minutter ble Erik Huseklepp byttet inn og bare fem minutter senere satte han inn utligningen.
OBOS-ligaen
Hammersland herjet med Notodden da Åsane tok første stikk i oppgjøret om OBOS-ligaplass
21/11/2019 PÅ 19:55
– Den var fin den, det var gøy å komme inn å bidra, sa Huseklepp til Eurosport.no etter kampen.
Han har slitt med skade denne sesongen og har ikke fått så altfor mye spilletid. Etter kampen sa han at han fremdeles ikke er bra i foten.
– Jeg er ikke bra i foten, men jeg klarer å gjøre litt og når jeg kan være med å bidra til å snu kampen så er jeg glad for det. Skulle helst spilt hele kampen, men det klarer jeg ikke for tiden, la han til.
Se intervjuet med Mons Ivar Mjelde her (saken fortsetter under videoen):

– Vanskelig bortekamp

Med denne seieren ligger Åsane godt an før returoppgjøret neste søndag. Mjelde var fornøyd med kampen.
– Vi visste at dette her var en vanskelig bortekamp mot et bra hjemmelag. Jeg er ikke så opptatt av måten å vinne på, det viktigste er å vinne. Når vi ligger under 1-0, så er det mye bedre å snu det til 2-1 enn å tape kampen, så jeg er godt fornøyd, sa Mjelde.
Åsane-treneren er klar til å ta imot Oslo-laget neste søndag.
– Vi hadde nødvendigvis ikke et defensivt fokus i dag, vi ønsker å variere presset vårt og vi har ikke noe tro på at vi må forsvare oss til seier. Det er ikke det vi legger opp til. Vi visste at dette er to tøffe kamper og nå har vi tatt den ene, så får vi forberede oss godt til den andre, la han til.
  • Se returkampen mellom Åsane - KFUM søndag 25. november kl. 12.45 på Eurosport Player og Eurosport Norge
OBOS-ligaen
Høyreist stopper med Eliteserie-erfaring klar for OBOS-klubb
21/01/2019 PÅ 17:42
OBOS-ligaen
Veteran forlenger med OBOS-klubb
27/12/2018 PÅ 17:21