Populære sporter
All sport
Vis alt

Perlescoring da Aalesund tok et nytt steg mot Eliteserien: – Kommer garantert til å rykke opp

Christine Skarstein Olsen

Oppdatert 29/08/2018 klokken 21:04 GMT+2

Aalesunds Sondre Brunstad Fet leverte en perlescoring mot Jerv.

Sondre Brunstad Fet

Foto: Scanpix

Jerv - Aalesund 0-3:
Aalesund tok en trygg seier mot Jerv og tok et steg nærmere opprykk.
– Det var en fullt fortjent seier til Aalesund. Veldig solid kamp, og en god gjennomført plan av Bohinen. De holder nullen og gjennomfører kampen bra, sa Eurosports OBOS-liga ekspert Roger Risholt etter kampen.
Han er sikker på at Aalesund kommer til å spille i Eliteserien neste sesong.
– Ja, vi hadde de på første plass før sesongen. De hadde en uavgjort mot Tromsdalen og et tap mot Nest-Sotra og Bohinen sa før kampen at det var veldig viktig å slå tilbake. De vinner fullt fortjent. Aalesund kommer garantert til å rykke opp, sa han.
AaFK har nå fått en liten luke på toppen med fire poeng mer enn Mjøndalen og seks poeng over Viking, men AaFK-trener Lars Bohinen vil ikke snakke om opprykk enda.
– Det er ni kamper igjen, to tap så er det «shaky» igjen. For oss så er det å gjøre oss ferdig med søndagens kamp som kommer, så får vi en fortjent ferie. Vi får flere folk tilbake fra skader og da skal vi gyve løs på de siste åtte kampene. Det blir spennende uansett, sa han.
Se høydepunktene fra kampen her (saken fortsetter under videoen):
picture

Her får unggutten stjernetreff: – Har du sett for en scoring!

Perlescoring av Brunstad Fet

AaFK tok ledelsen da toppscorer i OBOS-ligaen Holmbert Fridjonsson scoret allerede etter ti minutters spill. Målet gjør at AaFK-spissen står med 13 mål denne sesongen.
Aron Elís Thrándarson scoret 2-0-målet tre minutter senere, og Sondre Brunstad Fet økte til 3-0 ett kvarter før sidebytte, med en perlescoring.
– Det var kampens høydepunkt, sa Roger Risholt.
Aalesund står med 46 poeng og leder tabellen etter 21 serierunder. Neste kamp for Aalesund er mot Ull/Kisa søndag 2. september kl. 15.00, mens Jerv møter Florø kl. 18.00. Begge kampene kan du se på Eurosport Player.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame