• Se første kvalikkamp til OBOS-ligaen: KFUM - Åsane lørdag kl. 13.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
EKEBERG (Eurosport.no):
– Jeg skulle gjerne trent KFUM i Eliteserien jeg, men nå er det sånn at fotballen er ferskvare. Jeg ønsker å være i KFUM og bygge og det har vi startet med, så får vi se hvor det ender, sier KFUM-trener Jørgen Isnes på spørsmål om han har trener-ambisjoner som strekker seg lenger enn KFUM.
OBOS-ligaen
Hammersland herjet med Notodden da Åsane tok første stikk i oppgjøret om OBOS-ligaplass
21/11/2019 PÅ 19:55
– Om det er klubber som er interessert så er det naturlig å høre, men jeg har et forhold til KFUM som er veldig sterkt. Jeg trives utrolig godt og ønsker å være med å bygge videre på det vi har startet på, legger han til.
Flere OBOS-klubber står uten trener etter sesongen, blant annet Strømmen, Kongsvinger og Ull/Kisa, men Isnes forteller videre at han ikke har hørt om noe interesse fra andre klubber.
– Vi ønsker å rykke opp til OBOS-ligaen og jeg ønsker å være trener for KFUM i OBOS-ligaen. Det er et fint fokus for meg og jeg tror det er et veldig fint fokus for klubben også.
Saken fortsetter under:

– Det gjør noe med klubben

Etter at KFUM slo Fredrikstad over to kamper, venter nå Åsane i den første kvalifiseringskampen til OBOS-ligaen. På hjemmekampen mot Fredrikstad kom nærmere 1500 tilskuere for å se oppgjøret. Isnes håper det blir over 1000 på tribunen mot Åsane.
– To store kamper mot Fredrikstad gjorde at klubben fikk en skikkelig boost, så håper vi at det kan fylles opp igjen på Ekeberg lørdag. Vi gleder oss veldig.
Kvalifiseringskampene spilles over to kamper, hvor den første spilles lørdag 17. november og neste spilles søndag 25. november. Han tror det vil ha stor betydning for klubben om de skulle rykke opp til OBOS-ligaen.
– Jeg tror det gjør noe med klubben, vi har snakket om å profesjonalisere klubben i større grad både på A-lag og nedover i systemet og det blir lettere jo høyere nivå man er på, sier han.
– Det er sånn at vi skal ha ny stadion på plass her i 2020-21, så det å treffe på timingen der er fint. Så vet vi at det er noen utrolig spennende overganger som kommer under ifra, hvor de vil få en kjempefin arena å spille fotball på.
  • Se første kvalikkamp til OBOS-ligaen: KFUM - Åsane lørdag kl. 13.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
OBOS-ligaen
Høyreist stopper med Eliteserie-erfaring klar for OBOS-klubb
21/01/2019 PÅ 17:42
OBOS-ligaen
Veteran forlenger med OBOS-klubb
27/12/2018 PÅ 17:21