– Dette skyldes jo ikke at noen har gjort en dårlig jobb, men at det har vært en historisk vinter. Det er bare noen dager siden det lå flere centimeter med snø utenfor. Jeg blir provosert av måten Sandnes Ulf uttaler seg på. I stedet for å fremstille oss som en liten klubb, bør de konsentrere seg om å få mer ut av det enorme budsjettet de har, sier Nest-Sotra-treneren Steffen Landro til BT.no.
En kald vinter har gjort gressbanen på Ågotnes bunnfrosset. Anleggssjefen har de siste dagene jobbet på spreng for å få banen klar til møtet med Sandned Ulf søndag, årets første hjemmekamp for Nest-Sotra.
Nå håper de å få utsatt kampen, men NFF er lite lysten på det og begrunner det med at kampprogramet er tett i mai med både cup- og seriekamper midt i ukene.
OBOS-ligaen
Sandnes Ulf forsvarte tabelltoppen mot blodfattige Stabæk: – Fulgte planen til punkt og prikke
25/04/2022 KLOKKEN 17:56
Landro skjønner derimot ikke hvorfor det er noe problem å utsette en kamp, når en annen OBOS kamp allerede er utsatt, nemlig kampen mellom Tromsdalen og Jerv fra første runde. Nest-treneren mener det må vær emulig å utsette kampen og spille den samme dag som det andre utsatte OBOS-oppgjøret.
Den enderlige avgørelsen for når kampen spilles tas fredag.
Sandnes Ulf-trener Bengt Sæternes uttalte til Aftenbladet ønsdag at han synes det er latterlig om kampen blir utsatt.
– Nest-Sotra har visst om dette i månedsvis, så melder de inn nå etter serieåpningen 2. påskedag. Det holder ikke, klubben og kommunen har hatt god anledning til å fikse banen som oss andre med gress, sa Sæternes til avisen.
Det er denne uttalelsen som provoserer Landro.
Norgesmesterskapet
Strømsgodset lekte seg til semifinalebillett
19/03/2022 KLOKKEN 21:01
OBOS-ligaen
Ny FFK-opptur: – Ingenting som kommer til å stoppe oss nå
20/05/2021 KLOKKEN 17:54