– Jeg ønsket nye nytt, og når Lars (Bohinen) ringte meg hadde vi en god prat. Dette er en klubb som ønsker å kjempe om opprykk tilbake til øverste nivå i Norge, og det er noe jeg ønsker å være med på, sier Meade til klubbens hjemmesider.
Han har skrevet under en ettårskontrakt med klubben.
Eliteserien
Viking-spiller ute resten av året etter mareritt-sesong: – Vært voldsomt tungt
28/09/2022 KLOKKEN 19:21
Briten har bakgrunn fra den engelske storklubben Arsenal, som han var en del av fra 2004 til 2013. Han fikk sin A-lagsdebut i en kamp mot Reading i oktober 2012, men høydepunktet i karrieren var i desember samme år da han fikk starte en gruppespilskamp i Champions League mot Olympiakos. Ellers fikk han begrenset erfaring på A-laget. I 2013 gikk han videre til Swansea, hvor han ble sendt på lån til Luton Town.
Nå kommer han til Aalesund som bosman-spiller fra den svenske Superettan-klubben AFC Eskilstuna som rykket ned fra Allsvenskan i fjor.
Før 25-åringen spilte i Sverige, var han innom både Hadley og St. Albans.
På mandagens treningsøkt fulgte han sine nye lagkamerater fra sidelinjen.
– Jeg ser under dagens trening at det er gode spillere i laget, så jeg ser fram til å bli kjent med spillergruppen og klubben, sier han.
Lars Bohinen har lett etter en vingback til sitt 3-5-2-system.
– Det er snakk om en spennende og rask spiller med et godt offensivt register. Defensivt er han en terrier som klinker til med engelsk mentalitet, sier AaFK-treneren til smp.no.
Nysigneringen kan bekle venstre back- og kantposisjon.
Eliteserien
VIF-sjefen varsler flere storsigneringer: – Vi søker på øverste hylle
06/08/2022 KLOKKEN 12:14
Eliteserien
Friskmelder nøkkelspillere før hovedkampen
16/06/2022 KLOKKEN 18:08