Populære sporter
All sport
Vis alt

OBOS-klubb signerte tidligere Arsenal-spiller: – Jeg ønsket noe nytt

Jacob Sundblom Nygaard

Oppdatert 26/03/2018 klokken 15:06 GMT+2

25 år gamle Jernade Meade er klar for sunnmøringene.

Jernade Meade

Foto: Eurosport

– Jeg ønsket nye nytt, og når Lars (Bohinen) ringte meg hadde vi en god prat. Dette er en klubb som ønsker å kjempe om opprykk tilbake til øverste nivå i Norge, og det er noe jeg ønsker å være med på, sier Meade til klubbens hjemmesider.
Han har skrevet under en ettårskontrakt med klubben.
Briten har bakgrunn fra den engelske storklubben Arsenal, som han var en del av fra 2004 til 2013. Han fikk sin A-lagsdebut i en kamp mot Reading i oktober 2012, men høydepunktet i karrieren var i desember samme år da han fikk starte en gruppespilskamp i Champions League mot Olympiakos. Ellers fikk han begrenset erfaring på A-laget. I 2013 gikk han videre til Swansea, hvor han ble sendt på lån til Luton Town.
Nå kommer han til Aalesund som bosman-spiller fra den svenske Superettan-klubben AFC Eskilstuna som rykket ned fra Allsvenskan i fjor.
Før 25-åringen spilte i Sverige, var han innom både Hadley og St. Albans.
På mandagens treningsøkt fulgte han sine nye lagkamerater fra sidelinjen.
– Jeg ser under dagens trening at det er gode spillere i laget, så jeg ser fram til å bli kjent med spillergruppen og klubben, sier han.
Lars Bohinen har lett etter en vingback til sitt 3-5-2-system.
– Det er snakk om en spennende og rask spiller med et godt offensivt register. Defensivt er han en terrier som klinker til med engelsk mentalitet, sier AaFK-treneren til smp.no.
Nysigneringen kan bekle venstre back- og kantposisjon.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame