Levanger ligger under nedrykksstreken etter 15 serierunder og er det laget i OBOS-ligaen som har sluppet inn mest mål med sine 32, sammen med Strømmen.
For å tette igjen bakover har trønderne kastet seg etter Kristiansunds forsvarsspiller Joakim Skomsøy Bjerkås. LFK-trener Naustan forteller at de nærmer seg en avtale med forsvarsspilleren, som kan spille både midtstopper og back.
– Det gjenstår ting før overgangen er klar, men han kommer hit og skal spille treningskamp for oss tirsdag. Vi er ikke langt unna en avtale og håper alt skal løse seg, sier Naustan til Eurosport.no, om spilleren som er under kontrakt med Kristiansund.
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
Levanger møter Stjørdals Blink i treningskamp tirsdag.
Det var Innherred.no som meldte saken først.
Naustan mener de får etterlengtet rutine i sine bakre rekker dersom Skomsøy Bjerkås signerer for klubben.
– Han er en voksen spiller og jeg ser på ham som en duellspiller med bra tempo.
Så langt i sesongen har forsvarsspilleren bare spilt én kamp for KBK. Det gjør ikke Levanger-treneren urolig.
– Ideelt sett skulle han selvsagt spilt mer. Men dersom man som OBOS-klubb får mulighet til å hente spillere fra Eliteserien så er det gjerne fordi de ikke spiller, sier han.
Fra før av har trønderne sikret seg underskriften til angrepsspiller Kasper Nissen, som slet med spilletid i Sogndal før overgangen.
– Han har sett skarp ut på treningene. Jeg ønsker ikke legge press på ham, men han har ferdigheter på den siste tredjedelen som kommer til å styrke oss, sier Naustan til Eurosport.no.
Han utelukker ikke at det kan være aktuelt å hente ytterligere forsterkninger i løpet av sommerens overgangsvindu.
– Vi følger i hvert fall med. Dersom den rette spilleren skulle dukke opp så har vi muligheter til å gripe inn, sier han.
Mjøndalen er neste motstander for Levanger i OBOS-ligaen. De møtes søndag, og kampen ser du på Eurosport Player klokken 18.00.
Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22
Eliteserien
Klokkeklar før sitt siste «Ælv Clasico»: – Høsten kan fortsatt bli brun
19/11/2021 PÅ 20:43