Populære sporter
All sport
Vis alt

Ny Mjøndalen-kaptein – Stemt frem av lagkameratene

Espen Solly

Publisert 15/03/2018 klokken 10:55 GMT+1

Veteranen i Mjøndalen-garderoben, Christian Gauseth, er valgt som ny kaptein for Mjøndalen før OBOS-ligaen sparkes i gang.

Christian Gauseth

Foto: Eurosport

Christian Gauseth har spilt for Mjøndalen siden 2013, og står med 17 mål på 141 kamper for bruntrøyene. Nå skal han lede laget ute på banen etter å ha fått flest stemmer blant lagkameratene.
– Vi syntes det var greit å gjøre det på denne måten nå, at spillerne fikk velge sitt kapteinsteam selv. Klubben stiller seg bak det valget spillerne har tatt, sier sportssjef i MIF Kenneth Karlsen til Drammens Tidende.
klubbens hjemmesider skriver de at Gauseth fikk to stemmer mer enn kollega Quint Jansen, som da automatisk ble ny visekaptein. De to skal utgjøre kapteinsteamet, noe Gauseth ser frem til.
– Å bli valgt som kaptein for klubben jeg er så glad i er en stor ære og noe jeg gleder meg til å være. At spillergruppen selv stemte meg fram gjør meg ydmyk, i den grad jeg er i stand til det. Med en solid leder som Quint med meg i teamet er jeg trygg på at vi skal vise vei - for veien vi skal gå sammen i 2018, sier Christian Gauseth i en kommentar til DT.
  • Snart sparkes OBOS-ligaen i gang. Se kampen mellom Mjøndalen og Florø på Eurosport Player 2. april klokken 18:00.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame