Notodden – Mjøndalen: 1-0
Det var Notodden som tok imot Mjøndalen i den 15. og siste seriekampen i OBOS-ligaen før sommerferien. Før dette oppgjøret hadde aldri Notodden vunnet over Mjøndalen. Men det var hjemmelaget som kunne juble først. Martin Holmen tok med seg ballen ut til siden foran Mjøndalen målet før han la den inn til Martin Brekke som kom på et løp. Han satte den sikkert i mål.
OBOS-ligaen
Hever lista etter kanonstart: – Tre mål bør det minst være
29/04/2022 KLOKKEN 08:03
I andre omgang våknet Mjøndalen og skapte flere sjanser men det var ingen som endte i mål. Dette betyr at kampen endte 1-0 til Notodden og Mjøndalen gikk på sitt første tap på syv kamper. Mjøndalen-trener Vegard Hansen var skuffet etter dagens kamp.
– Det var to forskjellige omganger. Første omgang synes jeg ikke vi var så veldig gode og det var ganske jevnt, de scoret på den ene målsjansen de fikk. Vi havnet bakpå og de fikk kampen i sitt spor. I andre omgangen så hadde vi ballen hele tiden. Vi gjorde noen justeringer som jeg synes hjalp veldig, men vi klarte ikke å få mål. Vi mangler det og det har vi sett før, sa Mjøndalen-treneren etter kampen.
– Vi klarer ikke å forvalte de sjansene vi har godt nok og vi har hverken kvalitet eller trøkk nok i siste del. Da blir det litt halvsjanser, spesielt på døballer. Det er som det har vært mange ganger før i år, ikke godt nok til å vinne slike kamper, la han til.
Og en historisk prestasjon av Notodden, som vant over Mjøndalen for første gang. Notodden-trener Kenneth Dokken var fornøyd med lagets innsats.
– Jeg synes store deler av 2. omgang er nervepirrende, men i forhold til strukturen, duellspill og disiplin så synes jeg vi er veldig god defensivt i dag. Vi har ballen veldig lite i andre omgang, men jeg synes vi holder Mjøndalen unna noe farlige sjanser, sa han etter kampen.
Dette var siste kamp før en liten ferie. Neste kamp for Notodden er mot Åsane, mens Mjøndalen tar imot Levanger søndag 22. juli kl. 18.00. Begge kampene kan sees på Eurosport Player. Se hvordan du kan få tilgang her!

Notodden stoppet Mjøndalen

OBOS-ligaen
Kongsvinger fikk det tungt i OBOS-returen – jubilant ble matchvinner
04/04/2022 KLOKKEN 17:56
OBOS-ligaen
Flyttet til Norge på grunn av kona – klar for Mjøndalen
16/02/2022 KLOKKEN 16:00