Bare en time før årets første treningskamp for Nest-Sotra er det klart at Kristoffer Nesse Stephensen skriver under for klubben - og han er å se i de siste 45 minuttene av kampen. 26-åringen har skrevet under en ett års kontrakt for klubben fra øyen utenfor Bergen.
– Jeg har stor tro på planene Nest-Sotra har for meg, og jeg har veldig sansen for hvordan de jobber på treningsfeltet - hvor det er stort fokus på at all trening skal være med ball, sier Nesse Stephensen til Eurosport.no.
OBOS-ligaen
Hammersland herjet med Notodden da Åsane tok første stikk i oppgjøret om OBOS-ligaplass
21/11/2019 PÅ 19:55
Bergenseren har spilt i OBOS-ligaen med Åsane siden 2015-sesongen, etter to sesonger med 21 kamper for Sogndal i Eliteserien. Nest-trener Steffen Landro ser fram til å få midtbanespilleren til klubben.
– Det er en strålende signering for oss. Vi får en av de bedre spillerne i OBOS-ligaen de siste sesongene. Han har stått høyt på min ønskeliste, så vi har holdt på en stund for å få ham hit, sier trener Steffen Landro i en kjapp kommentar en halvtime før avspark i treningskampen der han skal se Nesse Stephensen i grønn drakt for første gang.
Nest-Sotra er klare for OBOS-ligaen igjen, etter to sesonger i PostNord-ligaen. Tidligere denne uken ble det kjent at klubben er blitt begjært konkurs, etter utestående momsbetalinger. Senere gikk klubben ut på sine hjemmesider og skrev at de har betalt det de skylder, uten at det er bekreftet av skattevesenet.
Treningskampen mot nabolaget Sotra, der nysigneringen får sin debut, starter 16:30.
Foto: Åsane Fotball/Bjørn Erik Nesse.
OBOS-ligaen
Høyreist stopper med Eliteserie-erfaring klar for OBOS-klubb
21/01/2019 PÅ 17:42
OBOS-ligaen
Veteran forlenger med OBOS-klubb
27/12/2018 PÅ 17:21