Ylldren Ibrahimaj ble hentet til Mjøndalen fra Arendal før sesongen. 22-åringen skrev under på en fireårsavtale, og Mjøndalen-trener Vegard Hansen er strålende fornøyd med signeringen.
– Vi er veldig fornøyd. Han har vært god i hele vinter og begynt å score mål han også. Det har han ikke gjort så mye av før. Det er en veldig fin spiller som vi har lang kontrakt med, så vi tar bud og han blir dyr, sier Hansen med et glimt i øyet til Eurosport etter kampen mot Viking.
Ibrahimaj har allerede scoret like mange mål i OBOS-ligaen på to kamper i år som han gjorde hele sesongen for Arendal i fjor.
OBOS-ligaen
Hever lista etter kanonstart: – Tre mål bør det minst være
29/04/2022 KLOKKEN 08:03
– For min egen del har jeg åpnet bra, og scoret like mange mål som i fjor allerede. Det bygger på selvtilliten min, noe som er bra for min egen del og for lagets del, sier Ibrahimaj til Eurosport.no.
– Mjøndalen spiller en helt annerledes fotball enn jeg er vant med, og en mer offensiv fotball hvor jeg får brukt mine kvaliteter bedre, fortsetter 22-åringen.
Saken fortsetter under videoen.

Keepertabbe da Florø sikret poeng mot Mjøndalen

– Han ble spådd et gjennombrudd i år (2017 red.anm), men det skjedde ikke helt. Vi tror han kan ha godt av å komme til oss og tror han kan slå igjennom for fullt her. Han er en rask og driblesterk offensiv spiller som kan bekle både en indreløper- og kantrolle, sa sportssjef Kenneth Karlsen til da signeringen var et faktum.
Ibrahimaj sørget for at Mjøndalen unngikk en fryktelig start på sesongen ved å sette inn utligningen i første serierunde da Mjøndalen spilte 1-1 mot nedrykkstippede Florø.
I andre serierunde mot Viking var unggutten frempå igjen med et utsøkt frispark som gikk via tverrligger og inn, og fastsatte sluttresultatet til 2-0.
– Ibrahimaj har sett veldig bra ut. Han er en av de mest kreative spillerne i Mjøndalen. Nå spiller han på et antatt topplag med en spillestil som passer han bra, og han får vært mye borti ball, sier Eurosports OBOS-ekspert Roger Risholt til Eurosport.no.
På lørdag får Mjøndalen besøk av Sogndal, som ikke har hatt den beste sesongstarten, på Isachsen stadion.

Se video: – Det der gjør Mads Hansen aldri igjen!

OBOS-ligaen
Kongsvinger fikk det tungt i OBOS-returen – jubilant ble matchvinner
04/04/2022 KLOKKEN 17:56
OBOS-ligaen
Flyttet til Norge på grunn av kona – klar for Mjøndalen
16/02/2022 KLOKKEN 16:00