• Se Mjøndalen - Åsane tirsdag 21. august kl. 19.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge.
– Vi synes det var gøy, tross alt og vi lærte mye av den sesongen der. Veldig mye, sier Mjøndalen-trener Vegard Hansen om tiden i Eliteserien, den gang kalt Tippeligaen.
Det er tre år siden Mjøndalen sist var en del av Eliteserien. Nå jobbes det hardt for å bli en del av det gjeveste selskap igjen.
OBOS-ligaen
Hever lista etter kanonstart: – Tre mål bør det minst være
29/04/2022 KLOKKEN 08:03
– Vi har veldig lyst, litt sånn desperasjon på egne vegne for å komme seg opp igjen, merker jeg. Vi ser hvordan Ranheim gjør det og vi tror vi kan klare oss bedre enn sist, sier han til Eurosport.
Se hele reportasjen fra Mjøndalen her (saken fortsetter under videoen):

– En av de verste dagene i mitt liv

Mjøndalens Eliteserie-eventyr fikk en brå slutt i 2015. De tapte 3-1 mot Viking og rykket ned til OBOS-ligaen. Hansen husker godt den regntunge dagen for tre år siden.
– Det var en tung dag. En regnfull, forferdelig dag i Stavanger hvor vi ledet 1-0 og tapte 3-1, og rykket ned så det sang, egentlig. Selv om vi var med helt inn. Det var en av de verste dagene jeg har hatt i mitt liv, forteller han til Eurosport.
Nedrykket fikk treneren til å innse at klubben ikke var klar for nivået, spesielt på et område.
– Vi var egentlig ikke i den ligaen når det gjalt å skaffe spillere hverken økonomisk eller med agenter og kontakter vi hadde, vi klarte ikke å få i nærheten av gode nok spillere som kunne hjelpe oss i Tippeligaen som det het da, vegard
I sommer har Mjøndalen signert Oliver Occean, Tonny Brochmann og Joachim Olsen Solberg. I tillegg kommer Sosha Makani tilbake fra utlån.
Mjøndalen ligger på en tredjeplass i OBOS-ligaen, to poeng under Viking og fem poeng under Aalesund. Neste kamp for Mjøndalen er mot Åsane tirsdag 21. august kl. 19.00. Kampen kan du se på Eurosport Player og Eurosport Norge.
OBOS-ligaen
Kongsvinger fikk det tungt i OBOS-returen – jubilant ble matchvinner
04/04/2022 KLOKKEN 17:56
OBOS-ligaen
Flyttet til Norge på grunn av kona – klar for Mjøndalen
16/02/2022 KLOKKEN 16:00