Mjøndalen - Strømmen 1-0
Gauseth mente dommeren blåste altfor enkelt i flere situasjoner i løpet av kampens første omgang.
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
– Igjen så synes jeg det er en dommer som blåser på alt mulig! Fotball er en kontaktsport, men det går ikke an å slippe litt til engang, sier en tydelig oppgitt Mjøndalen-kaptein til Eurosport i pausen.
– Nå blåses det med en gang det er en tå bori. Jeg synes det er helt utrolig at man driver på slik i OBOS-ligaen. Det er ikke bare denne helga eller helga før, men det skjer hver eneste gang. Fotball er kontaktsport, ikke dette pisteriet her altså!, fortsetter han.
Se tiraden her!
Etter kampen mente han dog dommeren tok seg opp etter pausen.
– Jeg er fornøyd med at vi får tre poeng og at dommeren er mye bedre i andreomgang. Der legger han en helt annen list, sier Gauseth etter kampen, og legger til:
– Det er nesten så han hørte på det jeg sa i pausa!
16 minutter inn i kampen scoret Mjøndalen kampens eneste mål. Henrik Gulden slo ballen inn i boksen og fant pannebrasken til Olivier Occean, som videre stanget ballen inn mellom stengene. Dermed scoret han sitt andre OBOS-mål for Mjøndalen på tre kamper.
1-0 stod seg altså ut kampen, slik at alle poengene ble igjen i Mjøndalen. Før resten av lagene spiller klokken 18 søndag, ligger bruntrøyene dermed på andreplass i OBOS-ligaen.
OBOS-ligaen
Rykket ned på lokalrivalens hjemmebane: – Verste du kan være med på
20/11/2021 PÅ 15:52
Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22