Kongsvinger - Ull/Kisa 2-1
Kongsvinger har ikke fått noen god start på serien, men hjemme mot Ullensaker Kisa tirsdag stemte det meste. På Gjemselund hadde de full kontroll det meste av kampen, og det var alt annet enn ufortjent at alle poengene ble igjen på Hedmark.
OBOS-ligaen
Kongsvinger fikk det tungt i OBOS-returen – jubilant ble matchvinner
04/04/2022 KLOKKEN 17:56
Hjemmelaget burde ha gått til pause med ledelse. Kongsvinger eide kampen den første halvtimen, men klarte ikke sette ballen bak Ull/Kisa-keeper Stefan Hagerup.
Blant annet sto den ene stangen i veien på Adem Güvens forsøk etter 12 minutter, mens samme mann avsluttet midt på keeper da han kom alene med Hagerup 20 minutter senere.
Ullensaker Kisa kom mer med i kampen i omgangens siste kvarter, men Ullensaker-trener Vegard Skogheim innrømmet til Eurosport i pausen at var fornøyde med å ikke ligge under før hvilen.

Hang ikke med

Etter pause fortsatte Kongsvinger å dominere. Også denne gangen varte dominansen i en halvtime, men forskjellen fra den første omgangen var at hjemmelaget fikk hull på byllen.
Ti minutter etter pause fikk Niklas Castro ta ned ballen i feltet og fikk avslutte utakbart for keeper opp i nettaket.
Gjestene hang ikke med på spillet hjemmelaget vartet opp med, Kongsvinger spilte seg til den ene sjansen etter den andre, men ballen ville seg ikke i mål.
Med et kvarter igjen å spille viste gjestenes Nicolay Solberg hvordan det kan gjøres. Han satte inn sitt femte mål for sesongen da han banket inn utligningen fra skrått hold. Fortjent var det ikke.

Ibrahim matchvinner

Fem minutter senere kunne Solbergs lagkamerat Eric Kitolano sende gjestene i føringen, men alene med KIL-keeper Tobias Trautner satte han ballen på utsiden av målet.
Men Kongsvinger skulle etter hvert få sin fortjente seier. Åtte minutter før full tid måtte Hagerup hente ballen ut av nettet nok en gang. Denne gangen var det Shuaibu Lalle Ibrahim som sendte Gjemselund til himmels, med et skudd som gikk på Hagerup og inn i nettet.
Med tre poeng krabber Kongsvinger opp på ti poeng etter ti kamper. Det betyr 13.-plass på tabellen. Ullensaker Kisa har 15 poeng, og ligger på 7.-plass.
Neste runde spiller Kongsvinger borte mot Sandnes Ulf, mens Ullensaker Kisa tar imot Tromsdalen.
(©NTB)
OBOS-ligaen
Har startet snuoperasjonen: – En ivrig bergenser er aldri feil
14/10/2021 KLOKKEN 07:53
OBOS-ligaen
Hardarson om Start-exiten: – Har lagt sjela vår i det
15/06/2021 KLOKKEN 16:12