Kongsvinger med 17(!) mål på tre kamper: – Vi har fått en ny giv med Dempsey

Rikke Skov

Oppdatert 07/08/2018 klokken 21:50 GMT+2

Niklas Castro bidro med hattrick da Kongsvinger lekte seg til 6-0 mot Sandnes Ulf.

Kongsvinger

Kongsvinger – Sandnes Ulf 6-0 (3-0)
Kaptein Adem Güven har scoret i tre av de fire siste kampene mot Sandnes Ulf, men i hans fravær var det så absolutt andre i Kongsvinger som tok ansvar.
Shuaibu Ibrahim har satt hattrick i de to siste kampene. I tirsdagens oppgjør da Hedmark-klubben lekte seg til 6-0-seier, var det Niklas Castro sin tur. Etter tirsdagens målfest har klubben scoret 17 mål på de tre siste kampene i OBOS-ligaen.
Tremålsscoreren gir noe av æren til Mark Dempsey, lagets nye trener.
– Gutta vil vise seg frem. Hva kan jeg si. Vi har fått en ny giv i alle sammen, sier han til Eurosport etter kampslutt.
Fredrik Pålerud signerte for 2-0 og satt kampens perlescoring.
– Det er alltid deilig å score mål og spesielt sånne kremmerhus er fantastisk. Vanskelig å beskrive egentlig.

Perlescoring

Et Kongsvinger i storform måtte klare seg uten Adem Güven, men de 11 på banen viste ingen tegn til å savne ham.
Dominansen startet tidlig, og etter 16 minutters spill fikk de uttelling for første gang. En rask kontring ble plukket opp av Ibrahim og Niklas Castro fikk æren av å sende hjemmelaget i ledelsen på Gjemselund. Et kvarter før omgangen var over fikk Fredrik Pålerud full klaff utenfor boksen. En perle av en scoring dobler ledelsen.
– For en fantastisk scoring! Det var som å se Pavard i VM, sier Eurosports kommentator Amund Lutnæs imponert.
Etter å ha hatt målgivende på den første scoringen var det så Ibrahims tur til å score selv. Spilleren innleid fra Haugesund setter sitt syvende mål på tre kamper.
Kongsvingers trener var veldig fornøyd med guttas innsats.
– Det kan ikke bli bedre. Men om jeg skal være ærlig vi kunne gjerne ha scoret noen flere mål, sier han til Eurosport i pausen.
Se høydepunktene fra kampen (saken fortsetter etter videoen):

Drømmescoring da Kongsvinger overkjørte Sandnes Ulf

Leken fortsatte

Kongsvinger fortsetter leken i andre omgang. Mannen som åpnet scoringsfesten fortsetter i andre omgang. På akrobatisk vis får Castro sparket inn 4-0, men mannen som blir Aalesund-spiller etter nyttår, var ikke ferdig for kvelden. Minutter senere ble det blåst for straffe etter at blir offer for Ridouan Essaeh en takling. Castro tok ansvar fra straffemerket og økte til 5-0.
– Det begynner å bli flaut å spille for Sandnes Ulf her, sier Eurosports kommentator Lutnæs.
Målfesten var fortsatt ikke over. 20 år gamle Markus Aanesland fullførte festen da han satt 6-0 og sitt første OBOS-mål.
Castro sier til Eurosport at det er gøy å spille i Kongsvinger om dagen.
– Nå er det kjempegøy. Vi er en ung gjeng som koser oss med fotballen, og det viser seg nå.
Med tirsdagens seier ligger Kongsvinger syv poeng bak direkte opprykksplass.
I neste runde møter Kongsvinger HamKam, mens Sandnes Ulf skal spille mot Mjøndalen.