• Søndag: Se Åsane – KFUM Oslo klokken 12.45 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Lørdag sikret Åsane seg et svært godt utgangspunkt i kvalikkampen om spill i OBOS-ligaen neste sesong. Borte mot KFUM snudde de oransje kampen og vant 2-1 etter scoringer fra Erik Huseklepp og Michael Ogungbaro.
Før søndagens returoppgjør kommer klubben med et skikkelig frieri til fansen. Det blir nemlig gratis inngang til skjebnekampen. Det var BA som omtalte saken først. Daglig leder Nils-Petter Lampe håper på 1500 tilskuere og tilnærmet fullt hus.
OBOS-ligaen
Hammersland herjet med Notodden da Åsane tok første stikk i oppgjøret om OBOS-ligaplass
21/11/2019 PÅ 19:55
– Vi gjør dette fordi vi er opptatt av å få best mulig ramme rundt kampen. Dette tror vi vil hjelpe spillerne, at det vil føles som å spille med tolv spillere når den tolvte mann er på tribunen. Vi får håpe det blir fullt hus, men vi vet aldri. Det er meldt bra vær og det hjelper på. Vi håper på at Åsane, og hele Bergen forøvrig, kjenner sin besøkelsestid for opplevelser vil det bli, sier Lampe til Eurosport.no.
– Hvor mye betyr det for dere, sportslig og økonomisk, å holde dere i OBOS-ligaen?
– Det vil jeg ikke kommentrere. Vi har fokus på det som skal skje på søndag. Hva som skjer etterpå er ikke fokuset nå.
Men selv om tilskuerne slipper gratis inn, vil både sponsorer og tilskuere få anledning til å gi sitt bidrag i klubbkassen. Mandag var det god stemning i klubblokalene etter lørdagens seier, uten at den står helt i taket.
– Beina er godt plantet på jorden. Hver kamp lever sitt eget liv. Vi må være på topp for å vinne. Det er ikke noen walk over, sier Lampe.
  • Søndag: Se Åsane – KFUM Oslo klokken 12.45 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Se intervju med Erik Huseklepp etter lørdagens kamp:
OBOS-ligaen
Høyreist stopper med Eliteserie-erfaring klar for OBOS-klubb
21/01/2019 PÅ 17:42
OBOS-ligaen
Veteran forlenger med OBOS-klubb
27/12/2018 PÅ 17:21