Sandnes Ulf - Kongsvinger 0-3
– Dette er vi selvsagt veldig godt fornøyd med. Vi trengte dessuten det, for nå ser det lyst ut for den nye hovedtreneren som kommer inn. Nå får han gode forutsetninger til å lykkes, sier Nystuen til Eurosport rett etter seieren.
– Har det skjedd noe på trenerfronten underveis i kampen?
OBOS-ligaen
Ny FFK-opptur: – Ingenting som kommer til å stoppe oss nå
20/05/2021 PÅ 17:54
– Nei, men vi vet at vi er veldig nære, og det ordner seg i uken som kommer, sier han.
30. april kom beskjeden om at Hans-Erik Eriksen fikk sparken som Kongsvinger-trener etter en tung start på sesongen. Siden den tid har klubben lett etter ny trener, og nå ser det altså ut til å løsne i trener-jakten for klubben fra Hedmark.
Adem Güven sendte rødtrøyene i ledelsen etter syv minutter, før Olav Øby doblet ledelsen etter en halvtime. I den andre omgangen scoret Ibrahim Shuaibu kampens tredje og siste mål, slik at Kongsvinger altså vant 3-0.
Sandnes Ulf har dermed tapt to strake kamper. Trener Bengt Sæternes var skuffet etter tapet.
– Dette er et katastroferesultat for Sandnes Ulf. Så får vi se hva vi skal gjøre for å komme på rett spor igjen. I dag produserer vi alt for lite og taper fortjent, sier han til Eurosport.
Han er klar på at den perioden klubben nå går inn i er viktig.
– De kampene som kommer blir livsviktige. Vi må opp med spillet og se hva vi gjør feil. Så skal vi jobbe mye hardere enn hva vi gjorde i dag, sier Bengt Sæternes.
OBOS-ligaen
Snudde kampen etter fantastisk scoring: – Det oser vilje av det der
15/05/2021 PÅ 19:58
OBOS-ligaen
Slik skal Start rykke opp: Setter sin lit til kvalikhelten
15/05/2021 PÅ 08:19