Det melder klubben på sin egen hjemmeside.
Etter at han knekte kneskålen i lagets tredje Eliteserie-kamp 2015, har veien vært lang og tung tilbake på fotballbanen for Diomande. Ett år senere skjedde nemlig det samme igjen. Hele 2016-sesongen gikk han skadet. Først på høstsesongen i fjor var angrepsspilleren tilbake på banen, etter å ha lidd et skademareritt i tre sesonger.
OBOS-ligaen
Hever lista etter kanonstart: – Tre mål bør det minst være
29/04/2022 KLOKKEN 08:03
Denne sesongen har 27-åringen spilt alle kampene for Mjøndalen og scoret ett mål. Etter å ha vunnet sine siste fem kamper, ligger bruntrøyene på tredjeplass i OBOS-ligaen.
Frem til fredag har spissen spilt på utgående kontrakt. Nå har han altså signert en ny avtale med klubben.
Ivorianeren er svært takknemmelig for at klubben har vært så tålmodig med ham.
– Jeg har jobbet knallhardt for å komme tilbake i nesten tre år, så det føles utrolig godt å kunne spille, være skadefri og ikke minst skrive under på en ny kontrakt med Mjøndalen. Jeg er utrolig takknemlig for støtten og tilliten jeg har fått gjennom hele skadeperioden. Jeg var langt nede i 2016, men fikk troen på at jeg kunne komme tilbake etter å ha snakket med folkene i klubben. Jeg opplever at klubben bryr seg om meg og det har vært en sterk motivasjonsfaktor for å komme tilbake på banen, sier Dio til miffotball.no.
OBOS-ligaen
Kongsvinger fikk det tungt i OBOS-returen – jubilant ble matchvinner
04/04/2022 KLOKKEN 17:56
OBOS-ligaen
Flyttet til Norge på grunn av kona – klar for Mjøndalen
16/02/2022 KLOKKEN 16:00