• Se Mjøndalen - Jerv søndag 21. oktober kl. 18.00 på Eurosport Player. Abonner her!
Det var under mandagens treningsøkt at Mjøndalens keeper Sosha Makani ble skadet. Det var Drammens Tidende som omtalte saken først.
– Han fikk en vridning i kneet og ble båret av banen i store smerter, sier Mjøndalen-trener Vegard Hansen til Eurosport.no.
OBOS-ligaen
Hever lista etter kanonstart: – Tre mål bør det minst være
29/04/2022 KLOKKEN 08:03
Han forklarer at Makani hadde store smerter og sier at de legger til grunn at han vil miste flere kamper.
– Vi kalkulerer med at han er ute resten av sesongen, dette er ikke en skade som går over i løpet av noen dager, sier han.
Mjøndalens fysioterapeut Eirik Pettersen sier de ikke vet mer før etter de har tatt MR.
– Han fikk en vridning i kneet på trening i går og skal ta MR av kneet i dag, skriver Mjøndalens fysioterapeut Eirik Pettersen i en SMS til Eurosport.no.
Eurosports OBOS-ekspert Roger RIsholt mener det er et stort tap for Mjøndalen i sesonginnspurten.
– Det er et kjempestort tap. Makani er tryggheten bak der. Han er kanskje den beste keeperen i OBOS-ligaen, sier Risholt.
Det vil si at andrekeeper Georges Bokwé mest sannsynlig skal stå de siste kampene for Mjøndalen. Hansen ser ikke dette som noe problem for Bokwé som har stått en kamp denne sesongen.
– I utgangspunktet har det ikke så mye å si for resten av sesongen, vi har en veldig god reservekeeper. Det eneste problemet vårt er at vi får en veldig ung annenkeeper da. Men i utgangspunktet så er vi komfortabel med Georges, nå får han sjansen, sier Hansen.
– Han er litt ustabil. Det er veldig stor forskjell på han og Makani, han har toppnivået men ikke stabiliteten, sier Risholt.
Mjøndalen jakter opprykk og ligger på andreplass med like mange poeng som Aalesund på topp. Neste kamp er mot Jerv søndag 21. oktober kl. 18.00. Kampen kan du se på Eurosport Player.
Sett denne?

Høy temperatur i toppkampen mellom Mjøndalen og Aalesund

Eliteserien
Søvnløs Fagermo etter smellen i Bodø: – For dårlig trenerarbeid
21/04/2022 KLOKKEN 13:07
Eliteserien
Jervs supertalent forlenget KBKs skrekkrekke
18/04/2022 KLOKKEN 18:36