(Bilde med tillatelse fra ullkisafotball.no/Bjørn Hytjanstorp)
Christian Aas, som sammen med Truls Jørstad har vært kaptein på Ull/Kisa måtte også stå over andre serierunde mot Jerv som endte 1-1.
– Bildene viser en avrevet muskel i lysken, og vi antar at dette vil ta 2-3 måneder. Vi behandler dette som en vanlig strekkskade, men tidsperspektivet er litt lenger, sier Ull/Kisas fysioterapeut Rune Engen til klubbens hjemmeside.
OBOS-ligaen
Rykket ned på lokalrivalens hjemmebane: – Verste du kan være med på
20/11/2021 KLOKKEN 15:52
Midtbanespilleren er åpenbart skuffet over beskjeden over at han mister halve sesongen.
– Som alle andre hadde jeg gledet meg veldig til sesongstart, og det er naturligvis fryktelig tungt når man får vite dette. Jeg har vel aldri hatt en langtidsskade noen gang, men må bare jobbe knallhardt i perioden som kommer, sier Aas til ullkisafotball.no.
Aas spilte 26 kamper i OBOS-ligaen for Ullensaker/Kisa forrige sesong, og Eurosports OBOS-ekspert Roger Risholt har latt seg imponere av 31-åringen.
– Jeg har skrytt veldig av Christian Aas, og synes han var en av ligaens beste spillere i den posisjonen i fjor. Han balanserer laget fint, sier Risholt til Eurosport.no.

«Kisas Pirlo»

I Eurosports tabelltips for OBOS-ligaen ble Ull/Kisa før sesongen tippet på 6. plass av Risholt og kommentator Amund Lutnæs. De trakk blant annet frem Aas som en av OBOS-ligaens mest undervurderte spillere, og omtalte ham som «Kisas Pirlo». De trakk også frem Niklas Sandberg på midtbanen til Ull/Kisa. Nå er Sandberg solgt til Start, og Aas skadet halve sesongen. Det er et hardt slag for laget fra Jessheim.
– Det er veldig synd for Ull/Kisa. De har mistet Sandberg, og nå er en av de beste (Aas red.anm) skadet. Dette kan fort påvirke utfallet av tipset. De har forsåvidt en bred stall, men det er et hardt slag for Kisa, sier Risholt.
OBOS-ligaen
Har startet snuoperasjonen: – En ivrig bergenser er aldri feil
14/10/2021 KLOKKEN 07:53
OBOS-ligaen
Treneren har planen klar: Slik skal formlaget berge plassen
15/09/2021 KLOKKEN 10:40