FÅ MED DEG ALT FRA OBOS-LIGAEN MED EUROSPORT PLAYER!
Det er Hamar Arbeiderblad som skrev om hendelsen mandag kveld.
Politiet tror skadeverket på Briskeby stadion skjedde i tidsrommet mellom klokken fire og seks mandag morgen. De ber folk som har vært i nærområdet på dette tidspunktet om å ta kontakt.
Eliteserien
LSK-duoens «umulige» oppgave: – Sammen kan vi matche det
02/04/2022 KLOKKEN 05:38
Inne på stadionanlegget fant politiet tydelige spor av at noen har forsøkt å tenne på Briskeby stadion. Dette er brennmerker på tribunestoler og på reklameplakater. I tillegg har en brennende flaske blitt satt opp mot en vegg, men den har ikke tatt fyr.
Politiet har også funnet en gul bensinkanne med rød kork, som de mener har blitt stjålet. Denne tror de har blitt brukt til å helle bensin på flaskene som senere har blitt tent på og kastet mot stadionanlegget.
Det skal ikke være snakk om store materielle skader, men klubben ser likevel alvorlig på hendelsen.
– Vi vil ikke spekulere i hvem står bak dette og hvordan de har gjort det, men ettersom det også har vært gjort tilsvarende andre steder i byen natt til mandag, tyder det på at dette ikke var tilsiktet oss, sier daglig leder i HamKam John Anders Rise til HA, og legger til:
– Uansett er det ikke noe hyggelig at noen tenner på arenaen vår, om det så bare er guttestreker. Vi ser alvorlig på dette.
HamKam tar imot Sarpsborg 08 torsdag for den tredje runden i cupen.
OBOS-ligaen
Eriksen-magi da HamKam tok ytterligere steg mot Eliteserien: – For en mann!
16/10/2021 KLOKKEN 14:58
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 KLOKKEN 14:56