• Se kvalikkampen Aalesund - Sogndal torsdag 29. november kl. 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
SOGNDAL/OSLO (Eurosport.no):
– Jeg føler ikke at jeg er helt ferdig ennå, men jeg får ta en vurdering etter sesongen her. Så har jeg blitt spart så mye nå i høst at nå har jeg så mye energi i kroppen at jeg må få det ut på en eller annen måte, så vi får se, svarer Sogndals Kjetil Wæhler på spørsmål om han fortsatt har lyst til å spille fotball.
OBOS-ligaen
Hammersland herjet med Notodden da Åsane tok første stikk i oppgjøret om OBOS-ligaplass
21/11/2019 PÅ 19:55
42-åringen gjorde comeback tidligere i år da han skrev under en kontrakt ut 2018-sesongen for Sogndal. Han sa da at han ønsket å revansjere fjoråret som endte med nedrykk for klubben.
Men nå er sesongen på hell for Wæhler og bare noen kvalikkamper gjenstår. Søndag ble han hedret før kampen mot Ull/Kisa. Han sier til Eurosport.no at karrieren i Sogndal er over, men han utelukker ikke å spille for en annen klubb.
– Nå begynner det å bli mange OBOS-klubber i Oslo-området også, så man skal aldri si aldri. Jeg har mer å bidra med på banen enn det jeg har fått vist i høst. Men jeg har fokus på det som skjer her, så får vi se om jeg får bidra på banen etter hvert, sier han.
– Hvis du finner ut at du er ferdig, vil det være litt trist?
– Ja, det er alltid trist å avslutte et kapittel, men sånn er det noen ganger, før eller siden må det ta slutt. Men jeg tar ikke noen sorger på forskudd, vi får se hva som skjer neste år.
Wæhler har spilt 14 kamper fra start denne sesongen og har notert seg for to mål.
Etter 1-0-seieren over Ull/Kisa søndag er Sogndal ett steg nærmere å få spille i Eliteserien neste sesong. Torsdag møter de Aalesund kl. 18.00 i andre runde av kvalifiseringen. Kampen kan du se på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Se intervjuet her:
OBOS-ligaen
Høyreist stopper med Eliteserie-erfaring klar for OBOS-klubb
21/01/2019 PÅ 17:42
OBOS-ligaen
Veteran forlenger med OBOS-klubb
27/12/2018 PÅ 17:21