Scanpix

Høyaktuell for trenerjobb i OBOS-ligaen

Vant Allsvenskan i 2017 – nå kan han bli trener i OBOS-ligaen

07/11/2018 15:58Oppdatert 07/11/2018 16:16

Tidligere Malmö-trener Magnus Pehrsson er aktuell for å ta over trenerjobben i HamKam.

Eurosport Player: Kjøp abonnement her

Direkte på Eurosport
  • Se HamKam - Ullensaker/Kisa søndag 11. november kl. 13.00 på Eurosport Player. Abonner her!

Ifølge avisen er den tidligere Malmö-treneren Karl Magnus Pehrsson kanske den mest aktuelle til å ta over trenerjobben for HamKam. Han tok gull med Malmö i Allsvenskan i fjor, men fikk sparken 14. mai i år.

Pehrsson er høyaktuell til å ta over klubben etter sesongen. Daglig leder i HamKam, Jon Anders Rise, bekrefter til Eurosport at Pehrsson var på besøk hos klubben.

– Jeg kan bekrefte at han har vært på besøk på Hamar og at han er en av de vi har innledende samtaler med. Utover det ønsker jeg ikke å gå i nærmere detalj rundt dette, sier Rise til Eurosport.no.

Perhsson har også vært trener for Estland, danske Aalborg og de svenske klubbene Djurgarden, GAIS, Sirius og Atvidaberg. Eurosports OBOS-ekspert Roger Risholt tror det kan være bra for klubben hvis de får inn

– Det er et stort navn, de går høyt ut. Han har vært med i gamet veldig lenge, har mye erfaring og bra resultater. Hvis de klarer det så er det bra for HamKam, sier Risholt.

– Han må jo levere selvfølgelig, men det er et navn som flere norske klubber har hatt på blokken. Det er en svensk trener som skal få det til i Norge, og det er ikke alle som har klart det som for eksempel Rikard Norling. Men det finnes mange svensker som har klart det veldig bra i Norge også, legger han til.

Sett denne?

Video - Eurosports Eliteserie-podcast: – VIF-spillernes svar, Rekdals brutale behandling og nedrykksdramaet

59:41
0
0