• Se HamKam - Ullensaker/Kisa søndag 11. november kl. 13.00 på Eurosport Player. Abonner her!
Det melder Hamar Arbeiderblad onsdag.
Ifølge avisen er den tidligere Malmö-treneren Karl Magnus Pehrsson kanske den mest aktuelle til å ta over trenerjobben for HamKam. Han tok gull med Malmö i Allsvenskan i fjor, men fikk sparken 14. mai i år.
OBOS-ligaen
Eriksen-magi da HamKam tok ytterligere steg mot Eliteserien: – For en mann!
16/10/2021 PÅ 14:58
I september ble det klart at HamKam ikke forlenger med Kevin Knappen etter sesongen. Han var trener for klubben siden mai 2016.
Pehrsson er høyaktuell til å ta over klubben etter sesongen. Daglig leder i HamKam, Jon Anders Rise, bekrefter til Eurosport at Pehrsson var på besøk hos klubben.
– Jeg kan bekrefte at han har vært på besøk på Hamar og at han er en av de vi har innledende samtaler med. Utover det ønsker jeg ikke å gå i nærmere detalj rundt dette, sier Rise til Eurosport.no.
Selv sier Pehrsson til HA at han ikke vil kommentere om jobben er aktuell eller ikke.
Perhsson har også vært trener for Estland, danske Aalborg og de svenske klubbene Djurgarden, GAIS, Sirius og Atvidaberg. Eurosports OBOS-ekspert Roger Risholt tror det kan være bra for klubben hvis de får inn
– Det er et stort navn, de går høyt ut. Han har vært med i gamet veldig lenge, har mye erfaring og bra resultater. Hvis de klarer det så er det bra for HamKam, sier Risholt.
– Han må jo levere selvfølgelig, men det er et navn som flere norske klubber har hatt på blokken. Det er en svensk trener som skal få det til i Norge, og det er ikke alle som har klart det som for eksempel Rikard Norling. Men det finnes mange svensker som har klart det veldig bra i Norge også, legger han til.
HamKam ligger på niendeplass i OBOS-ligaen med 39 poeng, med en kamp igjen å spille. I siste kamp møter de Ullensaker/Kisa søndag 11. november kl. 13.00. Kampen kan du se på Eurosport Player.
Sett denne?
OBOS-ligaen
Har startet snuoperasjonen: – En ivrig bergenser er aldri feil
14/10/2021 PÅ 07:53
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56