Vikings kantspiller fikk tidligere i vinter beskjed om at klubben mener det er best han finner ett nytt sted å spille fotball for å utvikle seg videre. I så måte var det etter planen at 22-åringen, som står med kamper for både Viking og Haugesund på Norges øverste nivå, skulle se seg om etter en ny klubb.
– Han er i Grimstad nå for å vise seg fram for Jerv, men ting skjer uhorvelig fort i fotballen. Han satt på bussen med oss ned til Kristiansand for å ta ferjen til Danmark da henvendelsen kom. Da ble det til at han hoppet av i Kristiansand og satte kursen for Grimstad i stedet, sier Berntsen til Rogalands Avis.
OBOS-ligaen
Åsane slo tilbake etter stikk fra Jerv-treneren
10/12/2020 PÅ 21:42

– Aktuelt med overgang

Viking har akkurat nå 26 spillere i troppen, og Berntsen har vært tydelig på at det er for mange. Derfor fikk Skimmeland Aasheim beskjed om at han står fritt til å finne en ny klubb ettersom de mørkeblå har god dekning på midtbanen.
– Så får vi se om det ender i overgang. Han skal se på forholdene noen dager nå, sier Berntsen til Rogalands Avis.
Viking møter Jerv til treningskamp 27. mars, og det meste tyder på at Skimmeland Aasheim blir å finne i troppen til Jerv mot sin nåværende klubb.
– Det er ikke noe som tilsier at han ikke skal spille mot Viking. Vi tar det litt som det kommer, og vi har hentet ham inn på prøvespill fordi trenerapparatet synes han er en interessant spiller. Det kan være aktuelt med en overgang, sier daglig leder i Jerv, Rune Jakobsen, til Eurosport.no.
Jerv sparker i gang OBOS-ligaen mot Tromsdalen 2. april klokken 15:00.
OBOS-ligaen
Bekreftet: Kampen flyttet til Kristiansand
10/12/2020 PÅ 11:38
OBOS-ligaen
Jerv mot fornyet OBOS-kontrakt etter seier mot Grorud
03/12/2020 PÅ 18:51