Oppdatert 15/04/2018 klokken 17:30 GMT+2

Lars Bohinens angripere ordnet tabelltopp for Aalesund. Men det er ikke sikkert de kan nyte tilværelsen lenge.

aafk

Aalesund–Florø 4-0
Holmbert Fridjonsson og Torbjørn Agdestein sørget for at Aalesund tok en svært komfortabel hjemmeseier mot Florø. Spissene scoret to mål hver.
– Det er veldig bra. Jeg er veldig fornøyd med at begge to får seg mål. Det gir selvtillit. De har sikkert gått og tenkt litt på at det var på tide nå. Det var en fin kamp for de å få hull på byllen, sier Lars Bohinen til Eurosport.
Seieren sender Aalesund opp til en foreløpig tabelltopp foran Sandnes Ulf.
Rogalands-klubben spiller riktignok senere søndag, og en seier mot Levanger vil sende de lyseblå tilbake i front i OBOS-ligaen.
Bohinen var ikke veldig begeistret til tross for at det ble pene sifre.
– Jeg kjenner på meg at jeg egentlig burde vært fornøyd, men 2. omgangen ble ikke slik jeg hadde et håp om. Dessverre. Vi har en god keeper som gjør at vi klarte å holde nullen, sier han.
(se høydepunktene her – saken fortsetter under)

Aalesund og Carlsen vant mot Florø etter god spisshjelp

Scoret sine første mål

De fleste fryktet kanskje at Aalesund skulle slite med å score mål etter Mos' overgang til Strømsgodset. Holmbert Fridjonsson stod før kampen uten scoringer for Aalesund, men åpnet tidlig scoringskontoen mot Florø.
Den første av to kom etter snaut 20 minutter hvor islendingen snek seg fri i feltet og stanget inn 1-0.
– Jeg er glad for å score mitt første mål, sier han til Eurosport.

– Godt å se at spissene jobber sammen

Senere i omgangen var han tilrettelegger og fant Agdestein i boksen. Den tidligere Odd-spissen scoret dermed også sitt første for Aalesund.
– Det er godt å se at spissene kan jobbe sammen, smiler Fridjonsson.
Florø satte inn Patrik Johannesen i pausen, i håp om at mannen fra Færøyene skulle sørge for at det ble kamp igjen, men igjen skulle det dreie seg om Fridjonsson.
24-åringen snek seg fri på bakerste stolpe og plasserte ballen i mål via stangen.
Florø forsøkte å svare, og hadde flere gode muligheter, men Andreas Lie stanset det som kom.
Til slutt var det Agdestein som også ble tomålsscorer. 26-åringen pirket inn 4-0 etter en corner.
Resten av kampene i OBOS-ligaen i dag spilles 18.00. Se alle oppgjørene på Eurosport Player.