– Jeg har ikke lyst til å spille i 1. divisjon i Norge, det tror jeg alle forstår. Jeg har ambisjoner om å spille på et mye høyere nivå, og jeg er redd for at landslagsplassen ryker om jeg ikke kommer meg videre, sier Gyasi til Sunnmørsposten. (Bak betalingsmur)
Den siste tiden har Edwin Gyasi blitt koblet til flere Premiere League-klubber og vært klar på at han ikke ønsker å spille på nest øverste nivå i Norge, til tross for at Aafk-trener Lars Bohinen sier han har lyst på en tropp som inkluderer den nederlandske 26-åringen.
OBOS-ligaen
Riise ferdig som kaptein i AaFK – erstattes av veteran
18/03/2018 PÅ 15:58
– Jeg synes AaFK krever for mye for meg. Klubben må huske på at de har rykket ned, og ikke minst at jeg er inne i mitt siste kontraktsår. Jeg hadde forstått at de krevde mye penger om det var i fjor, men nå føler jeg at situasjonen er kritisk, sier Gyasi til avisen.
Daglig leder i klubben, Geir S. Vik, uttaler til Sunnmørsposten at han ikke kjenner seg igjen i Gyasis påstand om at klubben priser seg ut av markedet.
– Vi har ikke mottatt noen bud i det siste som har vært gode nok, så vi forholder oss til at vi har kontrakt med Edwin. Hvis det ikke kommer noen bud som er i den størrelsesordenen vi kan tenke oss, så planlegger vi som at Edwin blir værende, sier Vik.
Overgangsvinduet stenger i slutten av januar, Gyasis kontrakt med Aalesund går ut først etter neste sesong.
Nederlenderen har flere ganger havnet i trøbbel i Aalesund denne sesongen. Etter den tredje episoden i september ble Gyasi utestengt fra trening og den påfølgende kampen mot Stabæk. Det hele endte med at han ble bøtelagt av klubben. Før den viktige kampen mot Rosenborg var nederlenderen ute og kritiserte klubbens spillestil.
OBOS-ligaen
Bohinen håper å beholde «bråkemakeren» i Aalesund
23/12/2017 PÅ 13:36
OBOS-ligaen
Hammersland herjet med Notodden da Åsane tok første stikk i oppgjøret om OBOS-ligaplass
21/11/2019 PÅ 19:55