Christian Gauseth har skrevet under på en kontraktsforlengelse med Mjødalen.
Den nye avtalen binder 33-åringen til klubben i to nye år.
OBOS-ligaen
Hever lista etter kanonstart: – Tre mål bør det minst være
29/04/2022 KLOKKEN 08:03
Det bekrefter bruntrøyene selv på sine hjemmesider.
- Christian har blitt en svært viktig brikke i klubben. Han er en god spiller, som har stort mot og ferdigheter som vi trenger. Han har også blitt en lederskikkelse i klubben og en som deler klubbens verdigrunnlag og kultur. Vi er veldig glad for at Christian har bestemt seg for å bli hos oss videre, og deler vår ambisjon om igjen å spille i Eliteserien, sier sportslig leder, Kenneth Karlsen.
Ogås hovedtrener Vegard Hansen er glad for å ha med seg kapteinen sin videre.
– Christian er profesjonell, stiller krav, trener godt og går foran. Medspillerne lytter til han og selv om han kan være krass, så gjør han det med omsorg. I tillegg er han en rådgiver for oss i trenerteamet. Og ikke minst en god fotballspiller. Vi trenger en slik spiller og type i Mjøndalen, sier Hansen.
33-åringen, som denne sesongen også har figurert som Eliteserie-ekspert for Eurosport, sier han aldri var i tvil da tilbudet kom på bordet.
– Klubbens ambisjoner og drømmer er store, det gjør også at jeg aldri var i tvil om å forlenge min kontrakt. Det sportslige teamet har aldri vært bedre, treningene har aldri vært grundigere forberedt enn akkurat nå. Det gir en følelse av at det harde arbeidet vi legger ned sammen vil realisere drømmene til ei lita bygd, sier Gauseth.
OBOS-ligaen
Kongsvinger fikk det tungt i OBOS-returen – jubilant ble matchvinner
04/04/2022 KLOKKEN 17:56
OBOS-ligaen
Flyttet til Norge på grunn av kona – klar for Mjøndalen
16/02/2022 KLOKKEN 16:00