EKEBERG (Eurosport.no):
Begge takket for seg i henholdsvis Vålerenga og Brann etter 2018-sesonen. Fredheim Holm signerte for KFUM onsdag, mens også Braaten har gitt uttrykk for at han gjerne fortsetter fotballkarrieren.
Dessuten har 36-åringen bestemt seg for å flytte tilbake til Oslo.
OBOS-ligaen
Hammersland herjet med Notodden da Åsane tok første stikk i oppgjøret om OBOS-ligaplass
21/11/2019 PÅ 19:55
Fredheim Holm gjenforenes gjerne med sin tidligere lagkamerat i KFUM.
– Selvsagt hadde det vært fint å få Braaten inn her. Men jeg har bare vært en del av klubben i noen timer, så jeg skal ikke begynne å styre med den slags, sier Fredheim Holm.

Har snakket med ham

Begge de to er flasket opp i Skeid. Assistenttrener i Skeid, Morten Berre, uttalte overfor Eurosport.no forrige uke at han gjerne skulle hatt begge spillerne "hjem" igjen. Samtidig har Braaten sagt til VG at han har snakket med Skeid om en mulig retur til klubben.
Nå sier KFUM-trener Jørgen Isnes at også de har snakket med Braaten.
– Jeg kjenner Daniel vedig godt og har pratet med ham, uten at det har vært snakk om noe mer enn det. Men han trente litt med oss sist vi var i OBOS-ligaen, sier Isnes og legger til:
– Om han vil så finner vi alltid plass til en Daniel til, sier han.

Ønsker godt samarbeid

KFUM-treneren kjenner både Fredheim Holm og Braaten veldig godt. Han spilte nemlig også på Skeid samtidig med begge de to mellom 2000 og 2004.
– Vi har et godt forhold, har holdt kontakten jevnlig og snakker mye fotball sammen. Han har gjort en god jobb her og jeg ser for meg at vi kan ha et godt samarbeid, sier Fredheim Holm, som også vil være assisterende trener for Isnes i den nyopprykkede klubben.
KFUM lå dårlig an etter første kvalikoppgjør mot Åsane med 1-2-tap på hjemmebane. Borte i Bergen snudde Oslo-laget og vant 3-1.
Se intervju med Jørgen Isnes her!
OBOS-ligaen
Høyreist stopper med Eliteserie-erfaring klar for OBOS-klubb
21/01/2019 PÅ 17:42
OBOS-ligaen
Veteran forlenger med OBOS-klubb
27/12/2018 PÅ 17:21