Saken oppdateres!
Ullensaker/Kisa - Aalesund FK 3-0
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
20/10/2021 PÅ 11:51
På stillingen 1-0 til Ull/Kisa fosset angrepsspilleren inn i motstanderens 16-meter og gikk i bakken etter en situasjon med keeper Stefan Hagerup. Dommeren mente islendingen forsøkte å filme på seg straffespark, og med et gult kort fra før fikk han dermed marsjordre.
Se situasjonen her!
Etter å ha fått det røde kortet av dommer Sivert Øksnes Amland raste spilleren og mente seg urettferdig behandlet. Eurosports OBOS-ekspert Roger Risholt støtter AaFKs nummer elleve.
– Det der mener jeg er en klar straffe, sier Risholt, og legger til:
– Men dommeren virker sikker i sin sak og hører ikke engang med sine assistenter før han finner frem kortet. For om man dømmer filming så skal også gult kort gis.
– For en dramatikk! brøt kommentator Amund Lutnæs ut.
På sidelinjen var Aalesund-trener Lars Bohinen tydelig uenig med dommeren i avgjørelsen ble tatt. Etter kampen var han klar i talen.
– Det er klar straffe. Keeperen er ikke nær ballen, så kan man si at Aron utnytter en mulighet, men det er klar straffe og ikke utvisning, sier Bohinen til Eurosport.
Lars Jørgen Salvesen sendte Ull/Kisa i ledelsen i førsteomgang før Kristoffer Normann Hansen doblet i det 73. minuttet. Salvesen scoret senere også 3-0, slik at romerikingene til slutt laget hakkemat av serieleder Aalesund.
OBOS-ligaen
Har startet snuoperasjonen: – En ivrig bergenser er aldri feil
14/10/2021 PÅ 07:53
OBOS-ligaen
Aalesund med skremmeskudd i opprykkskampen
28/08/2021 PÅ 14:55