Populære sporter
All sport
Vis alt

Fikk aldri tilbud om forlengelse – nå ønskes han tilbake i Eliteserie-klubben

Espen Blaker

Oppdatert 16/06/2018 klokken 13:33 GMT+2

Jonathan Lindseth fikk aldri tilbud om ny kontrakt i Odd. Nå vil Dag-Eilev Fagermo ha sin gamle elev tilbake.

lindseth

Foto: Eurosport

Etter 2015-sesongen forlot Jonathan Lindseth Odd etter at klubben valgte å ikke forlenge kontrakten med midtbanespilleren.
Da stod Vegard Hansen og Mjøndalen klare – og siden den gang har 22-åringen tatt store steg som fotballspiller.
Så store at Dag-Eilev Fagermo nå ønsker sin gamle elev tilbake til Skien.
– Jeg har hatt en liten samtale med Dag-Eilev. Odd er alltid interessant, det tror jeg gjelder for alle telemarkinger, sier Lindseth til Drammens Tidende.
Ungguttens kontrakt med bruntrøyene går ut ved sesongslutt, og han er klar på at han ønsker å fortsette karrieren i Eliteserien.
– Mjøndalen vet at jeg vil ta nye steg, så å forlenge med dem i OBOS-ligaen er ikke aktuelt. Samtidig, når vi spiller så bra som vi gjør nå, så kan jeg ikke gi det opp heller. Jeg mener vi har en god sjanse til å rykke opp. Jeg ser ingen andre lag enn Aalesund som er bedre enn oss i øyeblikket. Så blir det opp til oss å levere videre, sier han til DT.
Eurosports OBOS-ekspert Roger Risholt tror en retur til Odd kan være et godt trekk av begge parter.
– Jeg tror det kan være en «perfekt match». Nå har han opparbeidet seg selvtillit og trygghet etter noen gode sesonger i Mjøndalen, og er på mange måter klar for et høyere nivå. Han er en spillertype som Fagermo liker – en allrounder med bra løpskapasitet og god med ballen. I tillegg er han jo en lokal gutt, sier Risholt til Eurosport.no.
Risholt tror Lindseth vil kunne ha gode muligheter for å spille seg inn i Fagermos ellever om han skulle komme tilbake.
– Jeg tror ikke han vil være langt ifra en startplass. Han har tatt store steg de siste årene. Han hadde en god sesong i fjor, og har åpnet bra i år. Han er veldig stabil, og har et veldig høyt bunn-nivå.
Om det skulle bli aktuelt for Lindseth å forlate MIF, kan Fagermo vente seg å få kamp om spillerens underskrift. Ifølge hans agent Thomas Skilbred er det flere klubber som følger med på situasjonen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame