To kamper uten seier for Aalesund i OBOS-ligaen gjør kanskje at noen grøsser i frykt for at den direkte opprykksplassen skal ryke, men spillerne lar seg ikke skremme av den grunn. Tvert imot.
Alle bilder med tillatelse fra AaFK (saken fortsetter under).
OBOS-ligaen
Aalesund med skremmeskudd i opprykkskampen
28/08/2021 PÅ 14:55

aalesund

Foto: Scanpix

Bohinen uviten om stuntet

Onsdag hadde blant andre Fredrik Carlsen og Tarjei Omenås tatt initiativ til at samtlige spillere skulle komme utkledd før treningen.
– Jeg tenkte at det er artig når ting ikke flyter veldig sportslig at det kan være greit å tenke litt på andre ting. Vi fikk dratt i gang at alle måtte ha kostyme, sier Carlsen til Eurosport.no.
Det var ingen selvfølge at alle spillerne skulle bli like begeistret over påfunnet, men på Color Line Stadion dukket det opp hekser, spøkelser og politibetjenter.
– Jeg visste ikke helt om folk ville ta en maske eller hvordan de ville komme, men de tok det veldig seriøst og gjennomførte med bravur. Det var god stemning.
Senere på formiddagen trente de som normalt.
– Det var en god treningsøkt ettterpå. Vi hadde kanskje litt ekstra energi.
– Hadde trener Lars Bohinen kledd seg ut?
– Han visste ikke om det. Vi spurte han ikke, men han synes det var veldig kult, forsikrer Carlsen.

Prestisjefylt kåring

Carlsen var i Vålerenga før han kom til Aalesund. Oslo-klubben har hatt et lignende opplegg i forbindelse med Halloween og det er derfra inspirasjonen er hentet. Selv stilte Carlsen i et viking-kostyme fra svigerfar.
28-åringen var en del juryen som kåret vinneren. Det var neppe noen enkel jobb, men det var Torbjørn Agdestein som stakk av med førsteplassen og sjampanje.
– Det var fantastisk. Han så forferdelig ut. Man så ikke hvem det var, humrer Carlsen.
– Jeg tror han fant deler av det fra skapet til damen hans. Han har gravd dypt, fikk hjelp av fruen med sminke og kjøpte parykk.
Aalesunds neste kamp er hjemme mot Levanger. Oppgjøret ser du på Eurosport Player søndag 12.00.

Agdestein

Foto: Other Agency

OBOS-ligaen
Matchvinneren tok selvkritikk: – Synes synd på resten av laget
23/05/2021 PÅ 17:58
OBOS-ligaen
Castro så rødt – men AaFK slo tilbake
15/05/2021 PÅ 15:26