Det er en drøy måned til første spark på ballen går i OBOS-ligaen, og klubbene er i full oppkjøring. Flere klubber annonserer hyppig for å selge sesongkort, men noen tar lokkingen til et nytt nivå. Strømmen går utradisjonelt til verks når de skal forsøke å få sine supportere til å kjøpe fast plass på Strømmen stadion.
I en video nylig lagt ut av klubben, promoterer A-lagsspillerne seg selv og klubben til tonene av monsterhiten "Call Me Maybe" av Carly Rae Jepsen. Det er rundt fem år siden hiten gikk som en farsott, men nå kan den kanskje få nytt liv med spillernes elleville video.
OBOS-ligaen
Treneren har planen klar: Slik skal formlaget berge plassen
I GÅR PÅ 10:40
Spillerne er for det meste å se toppløse i snøen på Strømmen stadion, mens de mimer til sangen - og oppfordrer supportere til å ta kontakt.
Se den gøyale videoen her. Saken fortsetter under.
Det er ikke første gangen gjengen fra Strømmen går noe spesielle sangveier. For to sesonger siden ble det kjent at klubben spilte Åsanes klubbsang i garderoben før kamp.
Strømmen havnet på 11.-plass i OBOS-ligaen i fjorårssesongen. Klubben har ligget jevnt midt på tabellen de siste sesongene. Toppscoreren deres med seks mål, Ulrich Østigård Ness, er også å se i videoen.
Østlandslaget spiller sin første kamp 2. april, borte mot Sandnes Ulf. Første mulighet for de lokkede sesongkortkjøperne til å se spillerne live på hjemmebane er seks dager senere mot Åsane.
OBOS-ligaen
Tromsø ønsker å forlenge låneavtalen med Espejord
12/12/2020 PÅ 12:17
OBOS-ligaen
Bjørlo sikret uhyre viktig Strømmen-seier i bunnoppgjøret
21/11/2020 PÅ 13:53