Fotballeksperten følger OBOS-ligaen tett og har, sammen med kommenatorkollega Amund Lutnæs, satt opp sin topp tre-liste for mai måneds beste spillere og trenere på landets nest øverste nivå.

Spillere

OBOS-ligaen
Hammersland herjet med Notodden da Åsane tok første stikk i oppgjøret om OBOS-ligaplass
21/11/2019 KLOKKEN 19:55
1. Aram Khalili, Jerv:
– Har scoret fire mål i Jerv i mai. Spissen som ble henta fra Bryne har virkelig begynt å ta scoringsansvar i Grimstad. Han kom for å score mål og har bidratt bra på banen. Levert jevnt og trutt.
2. Brice Wembangomo, Jerv:
– Han har tre assister og ett mål i mai og vært med på å snu trenden i Grimstad. Er alltid med offensivt fra sin høyreback. Matchvinner mot Strømmen borte, la opp til 2-2 og scoret 2-3. En av de mest spennende spillerne i hele OBOS-ligaen! Kan fort bli solgt allerede i sommer. Fantastisk høyt toppnivå. En moderne høyreback.
3. Sondre Solholm Johansen. Mjøndalen:
– Spilt samtlige minutter og holdt nullen i tre kamper i mai. Bare sluppet inn fire mål. Ble dessuten matchvinner mot Sandnes Ulf, som også var hans første OBOS-mål. Vokser mer og mer for hver kamp.

Trenere

1. Arne Sandstø, Jerv:
– Grimstad-laget er formlaget i OBOS-ligaen i mai. Har vunnet fire kamper, spilt én uavgjort og ikke tapt en eneste kamp. Meget sterk hjemmeseier mot Viking, samt sterke borteseiere mot Levanger og Strømmen. Jerv kan klare kvalik i år.
2. Kevin Knappen, HamKam:
– Laget fra Hamar har sanket ti av 15 mulige poeng i mai. Samt at de er klare for fjerde runde i NM. Slo ut Sarpsborg 08 forrige cuprunde. Scoret ti mål i serien denne måneden. Råsterk seier mot AaFK borte, som ble deres første tap for sesongen. Sterk måned av de nyopprykkede fra Hedmark.
3. Mons Ivar Mjelde, Åsane:
– Bergens-laget var tippet på 11.plass på tabellen før sesongen, men i mai har de kapret 8 poeng. Og bare tapt én kamp. Pluss at de har scoret imponerende ti mål. Banket Sogndal 4-1 på imponerende vis borte på fotballens festdag 16. mai. Tapte knepent mot Aalesund.
OBOS-ligaen
Høyreist stopper med Eliteserie-erfaring klar for OBOS-klubb
21/01/2019 KLOKKEN 17:42
OBOS-ligaen
Veteran forlenger med OBOS-klubb
27/12/2018 KLOKKEN 17:21