• Følg kvalifiseringen til Eliteserien på Eurosport Player. Abonner her!
EKEBERG (Eurosport.no):
Onsdag ble det klart at Daniel Fredheim Holm, som spilte sin siste kamp for Vålerenga lørdag, er klar for nyopprykkede KFUM neste sesong som spillende assistenttrener.
OBOS-ligaen
Hammersland herjet med Notodden da Åsane tok første stikk i oppgjøret om OBOS-ligaplass
21/11/2019 PÅ 19:55
– Det ble en fin løsning for begge parter. Som jeg har sagt tidligere så har jeg lyst til å spille noen år til. I tillegg så er det er en viktig del at det ligger noe mer ved siden av det å spille. Det fikk vi til her i KFUM, så det er jeg veldig glad for, sier Fredheim Holm til Eurosport.no onsdag.
Han forteller at det var en viktig faktor at det også var noe ved siden av det å spille fotball.
– Nå begynner jeg å bli eldre. Jeg kunne fortsatt å spille i Vålerenga og vært kun fotballspiller. Men jeg hadde lyst til å prøve mer og få brukt det jeg har lært opp gjennom alle disse årene av erfaring, og selvfølgelig å bygge en karriere for fremtiden, legger han til.
– Har du ambisjoner på trenernivå?
– Jeg har hvert fall lyst til å være med i en fotballklubb. På hvilket nivå, det vet jeg ikke sånn 100% nå. Nå skal jeg være spillende assistenttrener, så får vi se hva det blir til når jeg gir meg med fotballen.
Se intervjuet med Fredheim Holm her (saken fotsetter under videoen):

Stor signering

KFUM rykket opp til OBOS-ligaen etter å ha slått Åsane sammenlagt over to kamper. Trener Jørgen Isnes forteller at det er en stor signering å få Fredheim Holm med på laget.
– Det er en stor investering for oss i KFUM. Vi får inn en veldig god spiller og ikke minste en person som vil gi mye tilbake til klubben gjennom hans erfaring, sier Isnes til Eurosport.no.
Isnes roser nysigneringen og mener han kan bidra godt med erfaringen han har fått i Vålerenga.
– I tillegg så er han en av de mest fotballsmarte spillerne som finnes i landet og at vi i KFUM får det på plass er stort for oss.
– Så det er en stor signering for dere?
– Ja, jeg tror alle er enige om det.
– Det er ikke en veldig dyr investering, men vi har nok ikke hatt den kompetansen, den spilleren i denne klubben før. Nå har ikke jeg vært her mer enn noen få år, men at dette er den største signeringen KFUM har gjort, det er det nok, legger han til.
Se intervjuet med Jørgen Isnes her (saken fortsetter under videoen):

Bestemte seg nylig

Tidligere denne måneden sa assistenttrener for Skeid, Morten Berre at det hadde vært en opptur for klubben om de kunne hentet hjem Fredheim Holm.
– Dersom gutta er motiverte for å komme til Skeid neste sesong så hadde det vært en kjempeopptur for oss. Det hadde vært moro å få de hjem, og vi tar veldig gjerne begge. Men så langt er vi ikke i nærheten av å komme ennå, sa han, og snakket om Fredheim Holm og tidligere Skeid-spiller Daniel Braaten.
På spørsmål om hvorfor det ikke ble Skeid for 33-åringen, svarer han dette:
– Det var sånn det ble denne gangen. De hadde en bedre pakke å komme med. Jeg har ikke snakket så mye med Skeid etter at det ble kjent at jeg skulle gi meg i Vålerenga, men jeg visste for meg selv at dette var det riktige for meg.
– Jeg hadde i tankene at det kunne bli dem, men jeg bestemte meg ikke før rett før helgen. Det er ikke så lenge siden den avgjørelsen ble tatt, legger han til.
Sett denne?
OBOS-ligaen
Høyreist stopper med Eliteserie-erfaring klar for OBOS-klubb
21/01/2019 PÅ 17:42
OBOS-ligaen
Veteran forlenger med OBOS-klubb
27/12/2018 PÅ 17:21