– Jeg må bare beklage til alle de der hjemme som har brukt denne dagen på å se på fotballkamp på TV. Nei, uff, jeg gremmes. Stakkars TV-seere, jeg beklager på vegne av begge lag. Dette var ikke noe artig, sier Christian Gauseth til Eurosport etter kampen mot Sogndal. (Se intervjuet nederst i saken!)
En kamp som ikke var av det mest underholdende slaget og som endte målløst. Noe Mjøndalen-kapteinen, som også er Eurosports fotballekspert på Eliteserien, ikke var fornøyd med.
SE ALT FRA OBOSLIGAEN MED EUROSPORT PLAYER!
OBOS-ligaen
Hever lista etter kanonstart: – Tre mål bør det minst være
29/04/2022 KLOKKEN 08:03
– Sånn som kampen blir så er de så opptatt av å nulle ut oss enn eget spill. Så synes jeg vi er bedre i den andre omgangen. Men det er fortsatt for tynt, sier han.
Sogndal gikk dermed på sin tredje uavgjort av tre mulige i OBOS-ligaen.
– Jeg er litt skuffet over at vi ikke vinner, men er stolt over den jobben guttene gjør. Vi presser godt i første omgang, men blir litt lave i den andre. Vi har store sjanser der vi kan avgjøre, men vi får ikke stang inn, sa trener Eirik Bakke etter kampen.
Sogndal er av Eurosports eksperter tippet å kjempe helt i toppen av OBOS-ligaen. Mjøndalen og trener Vegard Hansen har samtidig vært klare på at de spiller for en av de to direkte opprykksplassene denne sesongen.
Senest for fire dager siden viste de at de mente alvor da de tok alle poengene fra Viking i Stavanger.
Det ene poenget gjør at Sogndal har tre poeng på åttendeplass, mens Mjøndalen ligger på annenplass med fem poeng etter én seier og to uavgjort i sesonginnledningen.
OBOS-ligaen
Kongsvinger fikk det tungt i OBOS-returen – jubilant ble matchvinner
04/04/2022 KLOKKEN 17:56
OBOS-ligaen
Flyttet til Norge på grunn av kona – klar for Mjøndalen
16/02/2022 KLOKKEN 16:00