Populære sporter
All sport
Vis alt

Denne keeperen skal løse krisen

Stian Thelen

Oppdatert 25/10/2018 klokken 08:12 GMT+2

Mjøndalen har funnet keeper som kan stå ut sesongen.

Odds keeper Anders Klemensson

Foto: Scanpix

  • Rykker Mjøndalen opp? Se HamKam - Mjøndalen tirsdag klokken 19.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Opprykksjagende Mjøndalen har vært på full jakt etter ny keeper den siste uken. For i forrige uke ble det klart at Sosha Makani pådro seg en smell i kneet og er ute resten av sesongen.
Nå er det klart at Anders Klemensson (21) skal stå for bruntrøyene ut sesongen. Keeperen har stått for Pors Grenland på nivå fire denne sesongen.
– Vi hadde behov for å supplere keeperstallen vår da Sosha Makani ble langtidsskadet. Anders er en spennende, ung keeper som blir med oss ut året, sier sportslig leder Kenneth Karlsen til klubbens hjemmeside.
Dette er ikke første gangen keeperen blir hentet inn som en nødløsning før sesongslutt. I fjor hentet Odd ham inn da de slet med skader på keeperplass. Da fikk han to kamper i Eliteserien, og stod i 2-2 kampen borte mot Kristiansund og i 0-5-tapet hjemme mot Stabæk.
Mjøndalen hentet egentlig inn Øyvind Knutsen som løsning på keeperkrisen, men siden 24-åringen hadde representert både Jerv og Hønefoss denne sesongen trakk NFF tilbake spillertillatelsen.
Mjøndalen kjemper om opprykk til OBOS-ligaen og topper tabellen tre runder før slutt, med ett poeng ned til Aalesund og to poeng ned til Viking. I helgens 1-1 kamp mot Jerv var det Georges Bokwé som voktet målet.
  • Rykker Mjøndalen opp? Se HamKam - Mjøndalen tirsdag klokken 19.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Sett denne ukens podcast?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame