SE ALT FRA OBOS-LIGAEN PÅ EUROSPORT PLAYER
Mjøndalen–Sogndal 0-0
En keeperhanske i ansiktet til Sogndals Reiss Greenidge var nok til å sette fyr på kampen.
OBOS-ligaen
Hever lista etter kanonstart: – Tre mål bør det minst være
29/04/2022 KLOKKEN 08:03
Mjøndalen-keeper Lukas Jonsson fikk stopperen tett opp i seg på en corner etter 20 minutter spill. MIFs innlånte svenske forsøkte å skaffe seg plass i feltet og endte med å sette keeperhansken i ansiktet til Greenidge. Sogndal-spilleren stod mellom Mjøndalens Quint Jansen og Christian Gauseth, men reagerte med å dytte hjemmelagets keeper.
Spillere fra begge lag stormet til da de fikk med seg hva som skjedde.
Dommer Sigurd Smehus Kringstad tok seg god tid til å prate med Greenidge og Jonsson, men valgte til slutt ikke å gi kort etter den opphetede situasjonen.
(se situasjonen her, saken fortsetter under)

Gauseth: – Vi er litt feige

Sogndal er av Eurosports eksperter tippet å kjempe helt i toppen av OBOS-ligaen. Mjøndalen og trener Vegard Hansen har samtidig vært klare på at de spiller for en av de to direkte opprykksplassene denne sesongen.
Senest for fire dager siden viste de at de mente alvor da de tok alle poengene fra Viking i Stavanger.
Sogndal viste innledningsvis i kampen at de var på høyde med bruntrøyene, men Eirik Bakkes menn slet med å omsette sjansene. Sogndals Joachim Soltvedt oppsummerte det som en tøff batalje halvveis.
– Det er en krig. Det er en vanskelig bortekamp for oss. Jeg synes vi kriger jævlig bra og egentlig løper litt over de, sa han til Eurosport.
Les også: Bekreftede overganger i OBOS-ligaen
Mjøndalen-kaptein Christian Gauseth etterlyste mer mot.
– Vi må mer frem i banen og spille med mye større mot. Nå er vi litt feige. Vi slår langt, tilbyr oss ikke, vil ikke ha ballen og gjør enkle feil. Vi må spille med mer baller, hvis det går an å si det, sa MIF-kapteinen halvveis.
Keeper Jonsson forsøkte å være modig med få minutter igjen, men mislyktes. Mjøndalens svenske gikk ut i feltet for å ta ballen, men bommet fullstendig. Stanisa Mandic stod på bakerste stolpe, men klarte utrolig nok ikke å sette ballen i mål.
To minutter på overtid kunne Jibril Bojang sikret alle poengene for Mjøndalen, men angriperen avsluttet rett på Mathias Dyngeland.
Dermed endte det 0-0.
OBOS-ligaen
Kongsvinger fikk det tungt i OBOS-returen – jubilant ble matchvinner
04/04/2022 KLOKKEN 17:56
OBOS-ligaen
Flyttet til Norge på grunn av kona – klar for Mjøndalen
16/02/2022 KLOKKEN 16:00