Mark Dempsey fikk drømmestart som Kongsvinger-trener

Rikke Skov

Oppdatert 22/07/2018 klokken 12:30 GMT+2

Shuaibu Ibrahim scoret hattrick da KILs nye trener fikk sin drømmedebut med 5 -1 over Florø.

KIL - FLO

På Gjemselund Stadion tok Kongsvinger imot Florø. Mark Dempsey skulle lede sin første kamp som Kongsvinger-trener.
Hjemmelaget lå på 10. plass før kampen, mens gjestene var laget som hadde tatt færrest poeng etter 15 runder i OBOS-ligaen.
Heller ikke denne kampen skulle gå Florøs vei. Kongsvinger ble for sterke for gjestene, og tok en komfortabel 5 -1-seier.
Etter kampen kunne en fornøyd Dempsey konstantere til Eurosport at han hadde lite å klage over i dag:
– Jeg kan ikke klage over noe i dag. I første omgang gjorde laget nøyaktig det vi hadde snakket om. Jeg var litt skuffet over andre omgang. Da kontrollerte vi ikke spillet like godt som jeg hadde likt. Men alt i alt kan jeg ikke klage.

Ibrahim-hattrick

Det tok ikke lang tid før Kongsvinger markerte seg foran de 1231 tilskuerne. Kun 16 minutter var spilt da Shuaibu Lalla Ibrahim satte kveldens første scoring for Kongsvinger, men ledelsen fikk de ikke ha lenge. Kun to minutter senere utlignet Luc Michael Jeggo.
Florø fikk da et godt utgangspunkt for å henge med i kampen, men et minutt senere var Christer Husa uheldig og scorte selvmål. Dermed fikk hjemmelaget ledelsen tilbake, og siden slapp de den aldri.
Før omgangen var ferdigspilt, økte stillingen til 4 - 1. Mannen som startet målfesten, Ibrahim, satt sitt andre mål for kvelden, og tre minutter før omgangen var over skrev også Adem Güven seg på scoringslisten.
I andre omgang tok det ikke lang tid før Kongsvinger fortsatt der de slapp. Syv minutter var spilt da Ibrahim gjorde seg selv til tremålscorer og endret stillingen til 5 -1.
Se den siste scoringen til Ibrahim:

Se Ibrahims siste mål

Flere mål ble det ikke. Dermed vant Kongsvinger 5 - 1, og Dempsey fikk en drømmestart som trener i klubben. For Florø var dette det fjerde tapet på rad.
I neste runde i OBOS-ligaen møter Kongsvinger Stømmen, mens Florø tar imot Tromsdalen.