– Det er skuffende, det er noe passivt og energiløst over dem, sa Eurosports fotballekspert Roger Risholt da han så Vikings innsats tirsdag.
Med 6.000 på tribunen i årets første hjemmekampen mot Mjøndalen i Obos-ligaen klarte ikke laget som rykket ned fra Eliteserien i fjor å finne veien til nettmaskene.

– De får ikke til noe

Eliteserien
Viking-spiller ute resten av året etter mareritt-sesong: – Vært voldsomt tungt
28/09/2022 KLOKKEN 19:21
Det gjorde derimot Mjøndalen. Etter åtte minutter klinket Mads Hansen til og sendte gjestene i føringen.
Kan vi få lov til å kalle det et perlemål?
– Det kan du godt for da er det ikke så gode bilder at du ser at jeg treffer med leggen, smilte Hansen i pauseintervjuet med Eurosport. (Se video lengre ned i saken!)
Ti minutter før slutt satte Mjøndalen spilleren i kista overfor et noe tafatt hjemmelag. Amund Wichne felte en Mjøndalen-spiller rett utenfor 16-meteren, pådro seg et gult kort og klarte ikke gjøre noe med skuddet fra Mjøndalens Yildren Ibrahimaj som klinket ballen via tverrliggeren og i mål.
Da fikk flere av de oppmøtte på SR-arena nok, hjemmefansen forlot tribunene og dro hjem før 90 minutter var gått.
– De kunne spilt i 90 minutter til uten å få til noe, det har rett og slett vært veldig skuffende av Viking, konkluderte Risholt nok en gang.
(Artikkelen fortsetter etter videoen!)

Se video: – Det der gjør Mads Hansen aldri igjen!

Skuffet trener

Etter kampen fortsatte Eurosports ekspert sin analyse av Viking.
– Det er overraskende for i bortekampen mot Kongsvinger var de veldig gode. Da var det gode avstander både offensivt og defensivt. Defensivt i dag er de ok utenom den skoringen, men offensivt var det veldig skuffende. Det var passivt og elendig balltempo, treerne og firerne der femme som ellers er gode og kreative fikk ikke til noen ting. Det var veldig skuffende å se på Viking her, det var energiløst og litt overraskende med ny åpning av stadion her. Etter en så solid botrekamp er det skuffende av dere i dag, Bjarne, sa Risholt og henviste seg til Viking-treneren.
– Jeg synes det er en god beskrivelse, det er ikke rart han er ekspert, sa Bjarne Berntsen til kommentaren.
Han var ikke fornøyd med det han så av eget lag i årets første hjemmekamp, men opplever liekevl at han har kontroll på det som skal skje fremover.
– Det er ikke mange dagene siden vi viste at vi var et godt fotballag, det er 28 kamper igjen og vi har tid til å vise at vi er et godt fotballag. Men vi må få opp tempo, det er det ingen tvil om.
OBOS-ligaen
Hever lista etter kanonstart: – Tre mål bør det minst være
29/04/2022 KLOKKEN 08:03
Eliteserien
Tripic-perle overlistet umulige Grytebust: – En ubeskrivelig følelse
10/04/2022 KLOKKEN 19:52