• Aalesund - Nest-Sotra ser du på Eurosport 1 eller Eurosport Player 25. november klokken 16!
BERGEN / OSLO (Eurosport.no):
Neste søndag møtes den to lagene til det første kvalifiseringsrunden mot Eliteserien. Vinneren av den bataljen møter enten Sogndal eller Ull/Kisa i neste steg på veien mot Eliteserien.
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
20/10/2021 PÅ 11:51
Peter Orry Larsen er fra Aalesund og ønsker gamleklubben tilbake til Eliteserien. Steffen Lie Skålevik krysser fingrene for at det skal lykkes for hans gamleklubb Nest-Sotra.

Tviler på undervurdering

Orry Larsen har over 200 kamper for tangotrøyene. Han mener AaFK er det laget som skal ut i kvalik som er best rustet for å rykke opp til Eliteserien.
– De har hatt en litt humpete vei til kvaliken, men har en fordel av å spille på hjemmebane. Jeg mener Aalesund er det laget av de fire som skal ut i kvalik som mest ut som et Eliteserie-lag. De har både mulighetene og kvalitetene til å få det til, sier Orry Larsen.
Han har fått med seg at Nest-Sotra faktisk har vunnet begge sine kamper mot Aalesund i seriespillet.
– De har ikke hatt det lett mot Nest denne sesongen og vel blitt slått begge gangene. Jeg håper alle gode ting er tre for AaFK, sier 29-åringen med et glimt i øye.
  • Aalesund - Nest-Sotra ser du på Eurosport 1 eller Eurosport Player 25. november klokken 16!

Trives som underdog

Steffen Lie Skålevik har scoret ni mål for Brann i Eliteserien denne sesongen. Mellom 2013 og 2015 spilte han for Nest-Sotra, og han følger fremdeles klubben. Han er klar på at grøntrøyene må ses på som underdogs, men at de trolig trives med det.
– Jeg tror Nest har en mulighet og at AaFK trolig er litt redde. Tidligere har det kanskje vært litt undervurdering, men slik blir det trolig ikke nå, spår Lie Skålevik.
Han ser for seg en tett og jevn batalje.
– Slik jeg ser det kan den kampen tippe begge veier, for det kommer til å bli jevnt. Nest er god mot de gode lagene, advarer han.
  • Aalesund - Nest-Sotra ser du på Eurosport 1 eller Eurosport Player 25. november klokken 16!
OBOS-ligaen
Aalesund med skremmeskudd i opprykkskampen
28/08/2021 PÅ 14:55
OBOS-ligaen
Matchvinneren tok selvkritikk: – Synes synd på resten av laget
23/05/2021 PÅ 17:58