Bohinens fjerde seier på rad: – Vi er i rute

Christine Skarstein Olsen

Oppdatert 22/07/2018 klokken 21:25 GMT+2

Serieleder Aalesund tok sin fjerde strake trepoenger etter 4-0-seier over Sandnes Ulf.

Lars Bohinen

Aalesund - Sandnes Ulf: 4-0
Se høydepunktene nederst i saken!
Det var serieleder Aalesund som tok imot Sandnes Ulf i den første kampen etter sommerferien. Det tok nesten 45 minutter før det første målet kom, men det var hjemmelaget som først tok ledelsen ved Holmbert Aron Fridjonsson.
Etter pause satte Aalesunds Sondre Brunstad Fet inn kampens andre mål, før Pape Habib Gueye la på til både 3-0 og 4-0. Dermed ble det Lars Bohinen og Aalesunds fjerde seier på rad.
– Det kunne vært mer. Jeg er veldig fornøyd med både forsvarspill og angrepsspill i dag, det ser ut som om vi har brukt pausen godt, sa Aalesund-trener Bohinen etter kampen.
– Det blir et rotterace hele veien inn. Favorittene vinner i dag. Men vi er i rute og de er i rute, la han til.

Hjemmelaget tok ledelsen

Første sjanse for Aalesund kom etter bare et og et halvt minutt. Det var Torbjørn Agdestein som headet ballen mot mål, men den traff stolpen.
Sandnes Ulf kom også til en stor sjanse minutter etterpå. Ballen ble sparket fra corner og Akinshola Akinyemi headet mot mål, men Torbjørn Agdestein reddet på strek med hodet.
18 minutter ut i kampen fikk Holmbert Aron Fridjonsson sjansen foran mål, men traff ikke godt på ballen og den gikk utenfor mål.
Begge lag kom til avslutninger, men ingen mål ble scoret før rett før pause.
Og det var hjemmelaget som fikk første ballen i mål. Torbjørn Agdestein fant Fridjonsson foran Sandnes Ulf-målet og islendingen satte den kontrollert i mål.

Fjerde seier på rad

Andre omgang startet bra for hjemmelaget. Etter 56 minutter spilt fikk Sondre Brunstad Fet sjansen og satte inn det andre målet for AaFK. Det ble hans andre mål for sesongen.
– Det var viktig for oss å få 2-0-scoringen litt tidlig. Det var viktig og det var godt, sa målscorer Sondre Brunstad Fet etter kampen.
Etter 77 minutter spilt sto det 3-0 til Aalesund. Hjemmelaget fikk frispark på Sandnes Ulfs halvdel og det var Fredrik Carlsen som skjøt en lang ball inn foran mål. Habib Gueye strakk seg frem og fikk headet ballen i mål.
Fire minutter på overtid satte Aalesunds Pape Habib Gueye inn kampens siste mål. Bortelaget fikk ikke redusering og det ble Aalesunds fjerde strake seier.
Sandnes Ulf-treneren var ikke fornøyd med kveldens tap.
– Det var et mareritt. Vi spiller en dårlig kamp og de vinner fullt fortjent. Det var ikke bra, sa Bengt Sæternes etter kampen.
Aalesund leder serien med 35 poeng mens Sandnes Ulf ligger 13 poeng under på en sjetteplass etter søndagens kamp. Det betyr at Aalesund leder tabellen med tre poeng.
Neste kamp for serielederne er mot Notodden søndag 29. juli klokken 18.00, mens Sandnes Ulf skal møte Ull/Kisa. Du kan se kampene på Eurosport Player.