Fra ferie i Dubai forteller Lars Bohinen Sunnmørsposten (bak betalingsmur) om hvilke planer han har for stallen han skal styre i Aalesund kommende sesong.
Allerede i romjulen ønsker han å få på plass flere signeringer. Han mener Aalesund bør ha en stall på 22 spillere, noe som vil kreve flere nysigneringer, men han ønsker også å beholde noen av de sentrale spillerne som har vært i klubben gjennom 2017-sesongen.
OBOS-ligaen
Riise ferdig som kaptein i AaFK – erstattes av veteran
18/03/2018 PÅ 15:58
På spørsmål om hva han tenker om Gyasi og Kirkeskov svarer han følgende:
– Utgangspunktet mitt er jo at jeg vil beholde dem. Jeg tenker at Gyasi kan være en matchvinner med kvaliteter som kan passe godt inn i mitt system og i 1. divisjon, sier AaFK-treneren til Sunnmørsposten.
Nederlenderen har flere ganger havnet i trøbbel i Aalesund denne sesongen. Etter den tredje episoden i september ble Gyasi utestengt fra trening og den påfølgende kampen mot Stabæk. Det hele endte med at han ble bøtelagt av klubben. Før den viktige kampen mot Rosenborg var nederlenderen ute å kritiserte klubbens spillestil.
I november uttalte nederlenderen at han er ønsket av Premier League-klubber.
– Jeg vet at Premier League-klubber ønsker meg. PSV Eindhoven er også interessert, men jeg tror ikke tiden er inne alt nå for å returnere til nederlandsk fotball. Kanskje om min favorittklubb FC Twente hadde tatt kontakt, sa nederlenderen, som likevel ikke ville utelukke at han var ferdig i Aalesund.
Han har vært klar på at han ikke ønsker å spille på nest øverste nivå i Norge.
Nå skal Bohinen jobbe for å beholde Gyasi på Sunnmøre, til tross for at de skal ned i OBOS-liagen i 2018. Han sier overfor Sunnmørsposten at han håper å få flere deler av stallen på plass så fort som mulig.
– Det er klart at vi står overfor en solid utfordring, men den er vi klare til å ta. Det handler om å få solgt inn våre ideer til spillergruppa kjappest mulig og få dem til å ta til seg prinsippene og læring så kjapt som mulig. Det tok litt tid i Sandefjord, men fordelen i Aalesund er at stallen har bra erfaring fra Eliteserien. Det er en kunnskapsrik tropp. Det er en stor fordel, sier Bohinen.
OBOS-ligaen
Gyasi i strupen på AaFK: – Situasjonen er kritisk
20/01/2018 PÅ 10:50
OBOS-ligaen
Hammersland herjet med Notodden da Åsane tok første stikk i oppgjøret om OBOS-ligaplass
21/11/2019 PÅ 19:55